05-08-2015, 08:26 PM
(05-08-2015, 11:20 AM)miladr نوشته: از لطفتون سپاسگزارم.
من قصد دارم در کشور آمریکا در مقطع ارشد معماری ادامه تحصیل بدم.
چیزی که من متوجه شدم اینه که ابتدا باید با استاد تماس بگیرم تا از فاند مطمئن بشم و بعد از اون مدارک خواسته شده رو برای دانشگاه بفرستم.(اگه اشتباه برداشت کردم تصحیح بفرمایید)
سوال دیگه ای که برام پیش اومده اینه که چه تضمینی هست که استاد فاند رو بده و اصطلاحا دبه در نیاره؟
سوال دیگه اینکه اگه من نظر استاد رو برای فاند جلب کردم و استاد طبیعتا به اپلای کردن تشویقم کرد، باید در فرم های خواسته شده دانشگاه فاند رو درخواست کنم یا نیازی به اینکار نیست؟ جلب نظر و حمایت استاد برای فاند و اپلای روی روند پذیرش دانشگاه هم تاثیر داره یا اون مسئله ی جدا از این هست؟
سوالتون خیلی کلی هست. پیشنهاد میکنم که جزوء رو بخونید.
- شما باید به طور رسمی اپلای کنید. در صفحه اصلی هر دانشگاه مطالبی با این موضوع هست که اونا رو دنبال کنید به صفحه مورد نظر و جزئیاتی مانند مدارک مورد نیاز ددلایل و سایر رو پیدا میکنید.
- دانشگاهها روشهای متفاوتی دارن. بعضی دانشگاهها مثل دانشگاهها آمریکای شمالی پذیرش و بحث کمک هزینه ها رو یکجا در نظر میگیرند و در یک نامه یک تا دو صفحه ای جزئیات اصلی رو منتشر میکنند. بعضی دانشگاهها مثل دانشگاههای انلگیس یا استرالیا، نامه ای ضمیمه ارائه میکنند که در اون نامه بورسه مطرح شده. اغلب بحث بورسیه با بحث پذیرش دو بحث جداگانه ای هست در این دانشگاه ها و به همین دلیل در دو مقطع (یا با فاصله کم حداکثر) ارائه میشن.
- نامه دانشگاهها رو رئیس دانشکده و یا مسئول با سمت دیگری امضا میکنه و این امضاها ارزش بالایی دارن. لفظ "دبه" اینجا کاربرد نداره.
- ببینید این بحث مطرح کردن پذیرش با استاد پیش از اپلای کردن همیشه مطرح نیست، مخصوصاً در خیلی از دانشگاههای کانادا و آمریکا. البته اگر استادی داشته باشید که از شما حمایت کنه قضیه به مقدار زیادی جدی خواهد بود. در بعضی از سیستم ها هم، مثل انگلیس یا استرالیا، پیش از اپلای کردن باید با یک استاد به توافق برسید و گاهاً از شما میخان که اسم ایشون و یا مدرکی مبنی بر توافق ارائه کنید.
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers