11-07-2015, 03:13 PM
(10-07-2015, 05:29 PM)afsanehmo نوشته: با سلام و تشکر از مطالب مفید این صفحهسلام دوست عزیز
دکتری علوم سیاسی از دانشگاه آزاد تهران مرکز هستم و در سه مقطع لیسانس تا دکتر شاگرد اول دانشگاه بودم معدل ارشدم 19/17 و دکتری 19/31 هست، سه مقاله علمی - پژوهشی داخلی و 8 سخنرانی در همایشهای ملی داخلی دارم و البته 2 مقاله ISI، حوزه مطالعاتی ام مطالعات زنان و جامعه شناسی سیاسی هست، نمره آیلتس 7 دارم، متوجه شدم باید GRE رو امتحان بدم، همچنین سابقه 7 سال هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزاد رو هم دارم، به نظرتون با این شرایط اگر GRE رو هم نمره خوبی بگیرم شانس برای فول فاند هست؟
ممنون میشم راهنمایی ام کنید
شما شرایطتون خیلی خوبه. اون قسمت Writing و Verbal آزمون GRE رو هم خوب بدید دیگه فک نکنم مشکلی باشه. البته من راجع به علوم انسانی و دانشگاههاش تو آمریکا اطلاعات کمی دارم ولی هر کس بخواد نظر بده بازم همینو میگه. فقط بگردید و استاد پیدا کنید. فقط دو سه تا نکته مهم میمونه. یکی اینکه آیا مجددا میخواید برای دکترا اقدام کنید یا اینکه برای پست داک ؟ چون از حالا بدونید سفارت ها به مستر یا دکترا مجدد حساس هستن. نکته دوم و مهمتر اینه که آیا آینده شغلی علوم سیاسی در آمریکا خوب هست یا نه ؟ این رو حتما حتما تحقیق کنید. نکته بعدی اینکه برای اپلای به دکترا شما باید مدرک لیسانس و فوق لیسانس رو ارائه بدید و به مدرک دکترا نیازی نیست.