08-07-2015, 06:56 PM
(08-07-2015, 06:01 PM)سمیرا69 نوشته: با سلام
لیسانس ریاضی از دانشگاه اراک با معدل14.96هستم اگر نمره GREخوبی بگیرم شانسی برای گرفتن فاند برای فوق دارم.
ممنون
درود،
اول از همه، متأسفانه برای دوره مستر کمک هزینه ها اغلب به صورت جزئی هست و به ندرت دوستانی با رزومه آکادمیک قوی بودن که تونستند به طور کامل از این کمک هزینه ها بهره مند شوند (من خودم از نزدیک چنین دوستانی رو میشناسم که برای این دوره چنین کمک هزینه های کاملی رو دریافت کردند).
دیگر اینکه وضعیت کنونی شما به صورتی هست که تنها معدل و ریز نمرات و تا حدودی دانشگاه محل تحصیل برای ارزیابی شما در نظر گرفته میشه و در اغلب دانشگاهها نمره GRE General برای این رشته به صورت اجباری درخواست میشه و همینطور داشتن GRE Subject هم با نمره بالا تأثیر بسیار مثبتی داره به خصوص که معدل شما در رده A قرار نمیگره.
پیشنهاد من: اگر تنها ادامه تحصیل واستون مهمه که به نظر من یکی از کشورهای اروپایی ای که شهریه ندارند برای ادامه تحصیل انتخاب کنید و یا یکی از دانشگاههای معتبر داخلی استفاده کنید. اگر هم هزینه ها ملاک نیست، به نظر من شانستون برای اینکه از یک دانشگاه متوسط (بدون کمک هزینه و یا به صورت جزئی و محدود) بهره مند شوید خوبه.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers