عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
پذیرش در رشته مدیریت در مقطع دکتری از دانشگاه های کانادا

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت خطی
پذیرش در رشته مدیریت در مقطع دکتری از دانشگاه های کانادا
آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-06-2015, 09:29 PM
(29-06-2015, 09:17 PM)MBA_DBA نوشته: خانم مونا
من 1 سال هم سابقه تدریس در دانشگاه پیام نور به عنوان حق التدریس دارم و به عنوان رشته دکتری می خوام همون مدیریت بازرگانی بخونم. در ضمن دارم یه کتاب هم چاپ میکنم تا آخر امسال. این تو روند پذیرش یا فول فاند گرفتن من تاثیر داره؟ در ضمن به غیر از انگلیسی آلمانی. اسپانیایی. فرانسه هم در سطح مقدماتی بلدم. میشه چند دانشگاه که توشون شانسی هست رو بفرمائید؟ در ضمن اگر کانادا نمیشه یه کشوری که شانس بیشتری دارم میشه معرفی کنید.
برای دکتری میخوام رشته مدیریت بازرگانی گرایش بازرگانی بین الملل یا رفتار سازمانی بخونم.
در ضمن اینی که می فرمایید نا امید نباش آیا امکان هست دانشگاهی بورس بده بهم؟
لطفا چند دانشگاه معرفی کنید که توشون شانس پذیرش با بورس رو داشته باشم.

با سلام 
دوست عزیز با این معدل بهتره دوباره ارشد بخونین . دانشگاه های فنلاند و المان رایگان هستن . 
یا خودتونه باید بکشین تا عالی ترین نمره جی مت و تافل بالای ۱۰۰ بگیرین تا شانس متوسطی برای فاند داشته باشین .شابقه تدریس خیلی تاثیر نداره , مقاله هم اگر پابلیشرش معروف باشه تاثیر گذاره . خلاصه نمیخوام نا امیدتون کنم ولی این واقعیته که علم مدیریت ایران داغونه.دوما رقبای ما در این رشته ها خیلی سر تر از ما ها هستن . به مهندسیا نگاه نکنین مثله اب خوردن پذیرش میگیرن . ما ها استثنا هستیم . 
با تشکر
Nasıl başlamıştı bak nasıl bitti 
En güzel duygular silindi gitti 
Nasıl da sevmiştim bilirsin seni 
Ayrıldık sevgilim doymadım sana
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

پیام‌های این موضوع
پذیرش در رشته مدیریت در مقطع دکتری از دانشگاه های کانادا - توسط nndv - 04-01-2015, 04:19 PM
[برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد - توسط sassss - 21-05-2015, 07:17 PM
RE: پذیرش در رشته مدیریت در مقطع دکتری از دانشگاه های کانادا - توسط Andre - 21-05-2015, 09:07 PM
[برش] شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - توسط MBA_DBA - 29-06-2015, 11:41 AM
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - توسط mona - 29-06-2015, 07:48 PM
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - توسط MBA_DBA - 29-06-2015, 09:17 PM
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - توسط Emir - 29-06-2015, 09:29 PM
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - توسط MBA_DBA - 29-06-2015, 10:06 PM
RE: شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D - توسط mona - 29-06-2015, 11:03 PM