23-06-2015, 06:07 AM
(20-08-2014, 12:48 PM)foko نوشته: سلام
ببخشید من یه سوال در مورد دانشکاه موناش دارم . من به هر استادی ایمیل میزنن برای استاد راهنمایی و اینجور داستانا یه نفر دیکه جواب ایمیلشو میده . من اخرین بار دیشب به این داشنکاه ایمیل زدم اون هم این جواب دادن ؟
که شما باید با م نصحبت کنید و من نتیجه رو به استاد فلانی میکم ؟ مکه همچینی چیزی میشه ؟
من با استادای دانشکاه های دیکه به راحتی مکاتبه کردم . اما متوجه قانون این دانشکاه نمیشم . ؟؟؟
سلام. من برای این دانشگاه اقدام کردم و 10 روز مونده بود که ددلاین تموم بشه استاد پیدا کردم. اینجور که فهمیدم تو این دانشگاه اول یه جورایی باید دپارتمان با شما موافق باشه واسه همین معمولا استادا خودشونو خیلی درگیر نمی کنن که مثلا بعدش دپارتمان اوکی نده. برای من اینجوری بود که اول یه استاد تو یه دپارتمان پیدا کردم و دوبار هم صحبت کردیم و خیلی هم تمایل داشت سوپروایزرم بشه ولی بعدش گفت دپارتمان قبول نکرده که شما رو ساپورت کنیم! منم با کلی ناراحتی رفتم سراغ یه دپارتمان دیگه. اینبار چون وقتی نداشتم اول به coordinator ایمیل زدم و بعدش دیدم یه نفر دیگه بهم ایمیل زد و گفت کل مدارکتو بده تا واست سوپروایزر پیدا کنم! (که این خانومه انگار کارمند اداریشون بود) و به فاصله دو روز بهم معرفی کردن.حتی استاده یکبار منو ندیده بود و ما بعد از سابمیت اپلیکیشن همدیگرو دیدیم. و الانم منتظر جواب پذیرشم ...