18-05-2015, 07:26 AM
(17-05-2015, 10:58 AM)'ardymary' نوشته: ویزای شنگن قبلا خیلی تاثیر داشت - الان هم مهم هست ? من و همسرم ۲ سال پیش از سفارت المان به دلیل ناقص بودن مدارک D حورد تو پاسمون - 2 سفر خارجی همسایه هم داریم بعد از اون ریجکتی المان/
حالا نمی دونم یک بار دبی رو برای امریکا امتحان کنیم یا یک سفر اروپایی رو - هر دو شاغل خصوصی هستیم با 10 سال سابقه .؟
داشتن ویزای شنگن تاثیر مثبت داره. به طور کلی اگر شما نشون بدید که موقعیت این رو داشتهاید که به کشورهای غربی سفر کنید و این کار رو کردید و در بازه قانونی از اون کشورها خارج شدید کمک میکنه که اعتماد سفارت بیشتر جلب بشه که شما در امریکا به صورت غیرقانونی نخواهید موند.
در نهایت این نکته رو در نظر داشته باشید که گرفتن ویزای توریستی امریکا به خصوص وقتی شما و همسرتون با هم سفر میکنید شانسیه و احتمال رد شدنش وجود داره. در نتیجه همیشه این ریسک وجود خواهد داشت که ویزا نگیرید.
در نهایت این نکته رو در نظر داشته باشید که گرفتن ویزای توریستی امریکا به خصوص وقتی شما و همسرتون با هم سفر میکنید شانسیه و احتمال رد شدنش وجود داره. در نتیجه همیشه این ریسک وجود خواهد داشت که ویزا نگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.