01-05-2015, 11:53 AM
(01-05-2015, 10:52 AM)'fatima204' نوشته: - رشتۀ لیسانس: شیمی کاربردی – نام دانشگاه آزاد تهران مرکز– معدل نهایی 16.61
2- رشتۀ فوق لیسانس: شیمی آلی – نام دانشگاه خواجه نصیر – معدل نهایی 17.15
3- نمرۀ زبان در حال خوندن
4- نمرۀ GRE در حال خوندن
5- یک مقاله ISIبا ایمپکت2.1 بعد از اسم استاد اسم اول
6- یک سمینار داخلی
7- رشته و مقطع مورد نظر برای اپلای phd
8- کشور آمریکا
9- نکات برجستۀ رزومه TA یکی از دروس برای شش ماه سه ترم آلمانی و دو ترم فرانسوی
10-فول فاند
همون طور که قبلا هم گفتهام برای شانس پذیرش از امریکا داشتن نمره GRE خوب لازمه. بقیه شرایط شما و به طور خاص معدلهاتون خوبه. به نظر من شانس پذیرش و فاند رو خواهید داشت اگر بتونید در GRE نمره بالایی بیارید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.