28-04-2015, 11:36 AM
(25-04-2015, 01:33 PM)'Ashley-167' نوشته: سلام
من دیروز از ارمنستان برگشتم و وقت مصاحبه برای ویزای توریستی آمریکا رو داشتم ولی متاسفانه ریجکت شدم.
من نه ساله که متاهلم ولی بچه ندارم. کار خوبی در ایران دارم. و پدر و مادرم هم سه ساله پیش از طریق لاتری رقتند من کاملا شوکه شدم. چون اصلا نمی دونم چرا با همچین دلیلی باید من رو رد کنن.
...
فعلا که دپرسم و اصلا نمی دونم دلم می خواد دوباره اقدام کنم با نه
اگر کسی نظری داره بگه
راستش کارهای سفارت و دلایلی که افراد رو رد میکنند یا ویزا میدند منطق و حساب و کتاب دقیقی نداره و هیچ تضمینی نیست که بعد از سفر خارجی به شما ویزا بدند ولی در عین حال شانسش هم وجود داره و ممکنه بتونید ویزا بگیرید.
حدس من اینه که به این خاطر به شما ویزا نداده که فکر کردند شاید شما بخواهید برید و پیش پدر و مادرتون بمونید و برنگردید. سفر خارجی داشتن یک مقدار این نگرانی رو برطرف میکنه که شما نمیخواهید به هر قیمتی که شده پاتون رو به یک کشور غربی برسونید و موندگار بشید. به همین خاطر معمولا سفر به کشورهای غربی جنبه مثبت داره و میتونید دوباره بعد از سفر شانستون رو آزمایش کنید.
حدس من اینه که به این خاطر به شما ویزا نداده که فکر کردند شاید شما بخواهید برید و پیش پدر و مادرتون بمونید و برنگردید. سفر خارجی داشتن یک مقدار این نگرانی رو برطرف میکنه که شما نمیخواهید به هر قیمتی که شده پاتون رو به یک کشور غربی برسونید و موندگار بشید. به همین خاطر معمولا سفر به کشورهای غربی جنبه مثبت داره و میتونید دوباره بعد از سفر شانستون رو آزمایش کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.