23-04-2015, 08:07 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-04-2015, 08:39 PM توسط sepehr_5566.)
(18-04-2015, 11:32 AM)'sanysh' نوشته: سلام به همه دوستان.
من پول رو همون اول بعد از گرفتن موجودی اولیه به حساب همسرم منتقل کردم. و تو اپدیت از من گردش حساب و موجودی حساب خودم رو در 3 ماه اخیر خواستن . منم یه نامه زدم که چون سود بانکی حساب همسرم بیشتر پود کل پول رو انتقال دادم و از حساب خودم که موجودی و گردشش تو 3 ماه اخیر صفر بود و هم چنین حساب همسرم هم ریز رو فرستادم و هم موجودی.ولی تا الان خبری نشده.حتی پروسسینگ استارت هم نشدم.به نظرتون چیکار کنم؟ ممکنه قبول نکرده باشن ؟
به نظر من نباید مشکلی باشه و جای نگرانی نداره. طی مکاتبات بیشماری که من خوندم و چه در اینجا و سایت همسایه و چه کانادا ویزا،اونها اعلام کردن که ارایه گواهی بانکی از حساب همسر هیچ مشکلی نداره و کاملا قابل قبول هست.
یکی از دوستان هم که ریز رو نفرستاده بود وفقط گردش رو قرستاده بود بهش چند روز بعد ایمیل زدن و گفتن گواهی شامل ریز گردش بفرست. پس اگه گواهی شما ایرادی داشت قطعا همون موقع بهتون اعلام میکردن.
ضمن اینکه همین چند رو پیش یکی از دوستان پاس ریکوست شد و اون خط processing started و Decision made با هم و یک دفعه براشون اضافه شد. بنابراین Ecas خیلی قابل اعتماد نیست و ذهن خودتون رو درگیرش نکنین :-)
یکی از دوستان هم که ریز رو نفرستاده بود وفقط گردش رو قرستاده بود بهش چند روز بعد ایمیل زدن و گفتن گواهی شامل ریز گردش بفرست. پس اگه گواهی شما ایرادی داشت قطعا همون موقع بهتون اعلام میکردن.
ضمن اینکه همین چند رو پیش یکی از دوستان پاس ریکوست شد و اون خط processing started و Decision made با هم و یک دفعه براشون اضافه شد. بنابراین Ecas خیلی قابل اعتماد نیست و ذهن خودتون رو درگیرش نکنین :-)