07-01-2015, 01:11 AM
سلام،
دوست عزیز یکی از شرایط لازم برای آزاد کردن مدرک از طریق قانون عدم کاریابی داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت از خدمته. بنابراین شما باید صبر کنید تا خدمتتون تموم شه بعد اقدام کنید.
شما به هنگام تکمیل فرم در کاریابی آخرین مقطع تحصیلیتون اعلام می کنید ( در مورد شما کارشناسی ارشد) و بر همین اساس بعد از گذشت شش ماه به شما دو نامه یکی خطاب به دانشگاه لیسانس و دیگری خطاب به دانشگاه فوق لیسانس صادر خواهد شد و شما باید ابتدا مدرک لیسانس و بعد مدرک فوق لیسانس رو با این نامه ها آزاد کنید چون یکی از مدارک لازم برای گرفتن دانشنامه فوق لیسانس ارائه کپی دانشنامه لیسانسه.
لطفا این پست به همراه فایل ضمیمه اش رو هم مطالعه کنید.
موفق باشید.
دوست عزیز یکی از شرایط لازم برای آزاد کردن مدرک از طریق قانون عدم کاریابی داشتن کارت پایان خدمت و یا معافیت از خدمته. بنابراین شما باید صبر کنید تا خدمتتون تموم شه بعد اقدام کنید.
شما به هنگام تکمیل فرم در کاریابی آخرین مقطع تحصیلیتون اعلام می کنید ( در مورد شما کارشناسی ارشد) و بر همین اساس بعد از گذشت شش ماه به شما دو نامه یکی خطاب به دانشگاه لیسانس و دیگری خطاب به دانشگاه فوق لیسانس صادر خواهد شد و شما باید ابتدا مدرک لیسانس و بعد مدرک فوق لیسانس رو با این نامه ها آزاد کنید چون یکی از مدارک لازم برای گرفتن دانشنامه فوق لیسانس ارائه کپی دانشنامه لیسانسه.
لطفا این پست به همراه فایل ضمیمه اش رو هم مطالعه کنید.
موفق باشید.

(06-01-2015, 02:30 PM)'javadnadri1' نوشته: سلام خسته نباشید
من لیسانسمو سال 90 و فوق لیسانسمو سال 92 از دانشگاه تهران گرفتم و فارغ التحصیل شدم. درحال حاضر مشغول خدمت سربازی هستم. بنظر شما مدرک لیسانسمو توی حین خدمت سربازی میتونم از طریق کاریابی آزاد کنم یا باید بمونم تا خدمت سربازیم تموم شه؟ در ضمن مدرک فوق لیسانسمو کی میتونم آزاد کنم؟
با تشکر فراوان
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.