26-12-2014, 01:01 AM
سلام،
دوست عزیز شما فقط در مرحله ثبت نام در کاریابی حق انتخاب کاریابی رو دارید و برای بقیه اداراتی که باید مراجعه کنید حق انتخاب با شما نیست که شما بخواهید تصمیم بگیرید کدوم اداره کار برید کدوم اداره کار نرید. خود همون اداره کار شعبه بلوار فردوس برای شما یه نامه صادر می کنه و بهتون یه آدرس می ده که شما باید همونجا مراجعه کنید تا نامه نهایی رو برای دانشگاهتون صادر کنند.
دوست عزیز شما فقط در مرحله ثبت نام در کاریابی حق انتخاب کاریابی رو دارید و برای بقیه اداراتی که باید مراجعه کنید حق انتخاب با شما نیست که شما بخواهید تصمیم بگیرید کدوم اداره کار برید کدوم اداره کار نرید. خود همون اداره کار شعبه بلوار فردوس برای شما یه نامه صادر می کنه و بهتون یه آدرس می ده که شما باید همونجا مراجعه کنید تا نامه نهایی رو برای دانشگاهتون صادر کنند.
(25-12-2014, 07:05 PM)'elahe' نوشته: سلام
من برای آزاد کردن مدرکم شش ماه پیش به اداره کاریابی بلوار فردوس رفتم ( اونی که دولتی هست و طبقه بالا هست ) و الان 9 دی ماه باید برم که نامه بگیرم از کاریابی که کار پیدا نشده ولی الان سوالی که برا من و در واقع یکی از دوستام باعث نگرانی هست اینه که کدوم اداره کار بریم که گیر ندن به بیمه ی دوستم؟؟ سه ماه پارسال براش بیمه رد شده.
اداره کاری هست که سخت گیر نباشه؟؟
چون من مطئنم اون اداره کاریابی ای که رفتیم نامه رو میده و موضوع حل میشه اونجا ولی برای اداره کار میترسم دوستم به مشکل بخوره.
کسی تجربه ای نداره؟
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.