(02-12-2014, 01:24 PM)'abbaskhan' نوشته: سلام، خسته نباشید دوستان، خیلی خوشحال شدم این فرومو پیدا کردم
من یه دو هفته ای میشه به سازمان سنجش پیام می دم هر بار یک چیزی میگه
دوستان خواهشن اگه جواب مطمئن دارید کمکم کنید
من فارغ التحصیل شبانه برق دولتی هستم، تاکید می کنم شبانه، حالا اگه بخوام رشته پزشکی روزانه دولتی بخونم، آیا باید شهریه پرداخت کنم؟ سازمان سنجش گفت بله باید پرداخت کنید، گفتم من شبانه بودما، پول لیسانسمو کامل دادم، رایگان نبوده برا من، گفت باید پرداخت کنید، دوستان کسی موثق اطلاع داره که چجوریاس؟ اونوقت تفاوت من با کسی که رایگان و روزانه خونده چیه؟ من که اصلا رایگان تحصیل نکردم، اینجا سایت خود سنجشم گفته روزانه ها، ولی پاسخگوی سنجش میگه شما هم باید پرداخت کنید.
http://www.sanjesh.org/Print.aspx?id=1367
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام. خوش آمدین
سازمان سنجش متاسفانه در این مورد داره پاسخهای ضد و نقیضی میده ولی بهتره حضورا برید سازمان سنجش و حضوری سوال کنید از کارشناسان سالن درب پشتی. با پرس و جویی که من قبلا کردم حدسم اینه که شما صداشو در نیارید اینام نمی فهمن[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]ولی حتما بپرسید
سازمان سنجش متاسفانه در این مورد داره پاسخهای ضد و نقیضی میده ولی بهتره حضورا برید سازمان سنجش و حضوری سوال کنید از کارشناسان سالن درب پشتی. با پرس و جویی که من قبلا کردم حدسم اینه که شما صداشو در نیارید اینام نمی فهمن[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]ولی حتما بپرسید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم