24-11-2014, 03:23 PM
'آرمینا dateline='' نوشته: سلام!دوست عزیز بنظر من شانس زیادی برای پذیرش مستر هم ندارید ان هم در کانادا یا امریکا
من کارشناسی مکانیک خودرو توی علم و صنعت میخونم، سال آخرم و معدلم تا الان 13.5 بوده. ( متأسفانه )
زبانم خوبه، دارم برای آیلتس اقدام میکنم و احتمالاً 7 یا 7.5 رو میگیرم.
میخوام برای Ph.D دایرکت اقدام کنم ترجیحاً. شنیدم شانس پذیرش بیشتر از فوقه.
در تلاشم از پایان نامه م یه مقاله در بیارم ولی خب، معلوم نیست هنوز.
میخواستم بدونم gre چند حدوداً میتونه معدل کارشناسی رو پوشش بده و شانسم کلاً برای دانشگاه های آمریکا چقدره؟ اصلاً ارزش داره اقدام کردن یا برم سراغ کانادا و غیره؟ حدود رنکی که ممکنه پذیرش بگیرم چقدره؟ ترجیحم اینه که فاند بگیرم.
ممنون پیشاپیش.
واقع بینانه اپلای کنید بنظر من مستر را در یک دانشگاه رایگان تحصیل کنید و بعد به دکتری بیندیشید
معدل ۱۵ برای بیش از ۹۰ درصد دانشگاه ها حداقل لازم برای شرکت در رقابت بورس هست البته بیشتر دانشگاه های کانادا معدل بالای ۱۶.۶۰ می خواهند
بنظر من شما یا مستر را در ایران با معدل بالا بگیرید و یا به فنلاند استونی و المان و حتی نروژ فکر کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]