(20-11-2014, 12:55 PM)'bahiman' نوشته:بنده رشته م بهداشت محیط بود و چون طرحم اختیاره اداره کاریابی رفتم گفتن واسه آزاد کردن مشکلی نیست..رشته های بهداشت خیلی از دوستام سه تا چهار ساله بیکارند اداره کاریابی هم واسشون کاری پیدا نکرده..طرح اختیاری هم طبق قانون جدید واسه ما حذف شد..
اینکه طرح اختیاری طبق قانون جدید حذف شده رو نمیدونم ولی دوست من هم لیسانس بهداشت محیط از شهید بهشتی و الان ارشد هست. تو یه روز برفی پارسال [img]images/smilies/biggrin.gif[/img]من خودم باهاش رفتم دانشگاه (ولنجک) گفتن عدم کاریابی مال وزارت بهداشت نیست و باید با ترمی 125000 تومان دانشنامه رو بخریدش. توی نوبت طرح بود و اسمش در اومد اما دیگه شهریور بود و انصراف داد که اول پاییز بره دانشگاه ارشد(الان ترم یک هستن). به هرحال اگر بتونن با عدم کاریابی دانشنامه آزاد کنن که برای ما بسیار خوشحال کننده هست. اما با توجه به اینکه کاربران باسابقه و مدیران این سایت احساس مسئولیت زیادی می کنند و اطلاعات کاملا موثقی رو حتی الامکان اینجا قرار میدن، اگر لینک خبرتون رو بذارید ممنون میشیم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم