20-11-2014, 12:08 AM
دوستان لطفا جواب بدید
من رفتم بیمارستان بعد از گرفتن دعوتنامه
دوتا دکتر برام نوشتن اگزمای مزمن، مقاوم به درمان در دستها، مچ پاها و اندام تناسلی.
به نظرتون معاف میشم با اینا؟
من رفتم بیمارستان بعد از گرفتن دعوتنامه
دوتا دکتر برام نوشتن اگزمای مزمن، مقاوم به درمان در دستها، مچ پاها و اندام تناسلی.
به نظرتون معاف میشم با اینا؟
نقل قول:M1KE' pid='60915' dateline='1402707917'
در کل هر بیماری که امکان فعالیت های رزمی رو از فرد بگیره در صورت شدید بودن می تونه به معافیت دائم و در صورت غیر شدید بودن می تونه به معافیت از رزم منجر بشه و لزومی نداره حتما به طور مستقیم در آیین نامه به اون بیماری اشاره شده باشه. این مورد در ماده 46 هم اشاره شده:ماده 46: كليه بيماريهاي ناتوان كننده كه فرد مبتلاء به آن قادر به انجام خدمت اعم از رزمي و غيررزمي نبوده و دراين آئين نامه نيز پيش بيني نشده است به تشخيص شوراي پزشكي مديريت وظيفه عمومي و يا شوراي عالي پزشكي نيروي مربوطه به شوراي عالي پزشكي ناجا معرفي و طبق نظر شوراي عالي پزشكي ناجا با آنان رفتار خواهد شد.بند 35- اوريب بودن مفصل مچ پا:
با توضیحاتی که شما دادین به نظرم هم می تونید از محدودیت حرکتی مفاصل بزرگ (بند 16) استفاده کنید، هم تا حدی از بند 35 و هم از ماده 46.
الف) در موارد شديد معاف دائم.
ب) در موارد خفيف خدمات غيررزم.
(17-11-2014, 12:42 AM)'amink' نوشته:سیار فوری و ضروریبا عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیزو تشکر بخاطرمطالب مفید و کاربردی که در این انجمن مطرح میشودبنده دارای دو بیماری هستم که عبارتند از:1- اگزمای وسیع و شدید در هردو دست به ویژه دست راست(راست دست هستم) که سالهاست به صورت مزمن میباشد2- ریزش و تخریب دندانها که دندانهای آسیاب به صورت کامل تخریب شده و دندانهای جلو نیز در حال تخریب میباشند و به شدت بر روی جویدن و هضم غذا تأثیر منفی گذاشته استامروز نامه معرفی به بیمارستان را دریافت کردم و در آن هر دو مورد با عنوان: اگزمای وسیع و شدید و همچنین فک و دهان جهت معاینه تخصصی درج شده بودپزشک متخصص خود بیماری را اگزمای ملتهب وسیع، مزمن و مقاوم به درمان تشخیص داده است خواستم بدانم امکان معافیت در مورد اگزما تا چه حد میباشد؟در ضمن با علم به اینکه قانون 14 دندان برداشته شده است امکان دارد به خاطر وجود اشکال در جویدن و هضم غذا هم معاف شوم.با تشکر فراوان