(17-11-2014, 10:12 PM)'ftn' نوشته:ممنون از توضیحتون
راستش من هم همین فکر رو میکردم. رفتم مدرسه و گفتن پرونده تحصیلی شما (شامل دیپلم و ریزنمرات) نیست و به احتمال زیاد شما هم مثل بقیه اومدید موقع قبولی دانشگاه از مدرسه گرفتید. من هم از اونجایی که خودم شخصا تحویل نگرفته بودم (شاید خانواده) زیاد در جریان گرفتن یا نگرفتن این مدارک نبودم و الان هم تا حدودی یادم میاد که ممکنه اون موقع تحویل داده باشیم. حتی دفتر تحویل مدارک رو خواستم که ببینم متاسفانه برای ورودی ما در دسترس نبود. تنها مدرکی که گفتن موجوده همون گواهی پیش دانشگاهیه!!!؟[img]images/smilies/undecided.gif[/img]ظاهرا باید دانشگاهها رو هم چک کنم.
در مورد اصل دیپلم تازه اگر صادر شده باشه اون موقع! حق با اونهاست ولی در مورد اصل گواهینامه پیش دانشگاهی که اگر چند سال فاصله ننداخته باشید بین دبیرستان و دانشگاه محال هست که دانشگاه باشه. تا اینجا رو قبلا عرض کرده بودم و شمام موافقید چون اصل مدارک یک نسخه بیشتر وجود ندارن پس یا مدرسه یا دانشگاه. اما کارنامه دیپلم+پیش دانشگاهی رو جلوی شما پرینت میگیرن مهر و امضا می کنن و شما باید اون مراحلی که گفتم طی کنید. من همین دو ماه پیش انجام دادم. ریزنمره و کارنامه چیزیه که با یک قطعه عکس شما هرچی و هر چندبار بخواهید باید بهتون بدن
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم