13-11-2014, 10:42 AM
اگر در یادگیری زبان پشتکار وجود داشته باشه و وقت گذاشته بشه میشه در عرض یک سال به سطح متوسط رسید و بعد از اون دیگه به ادامه دار بودن یادگیری اون زبان بستگی داره. در هر حال اگر هدفتون آوردن نمره خاصی در یک آزمون هست به نظرم بهتره در کنار شروع یک کلاس ترمیک به کلاس های مربوط به اون آزمون خاص هم برین که خودتون رو برای اون آزمون هم آماده کنید.
آزمون های زبان چاله ای از اقیانوس زبان هستند. برای موفقیت در آزمون باید با اون چاله آشنایی داشته باشید و برای آشنایی با کل اون زبان باید در طولانی مدت روی همه جوانب اون زبان کار کنید.
به طبع برای دانشگاه های فرانسوی زبان شرایط تون بهتر خواهد بود. همین طور اگر قرار باشه در محیطی زندگی و کار کنید که مردمانش به فرانسوی صحبت می کنند حتی اگر دانشگاهش به زبان انگلیسی باشه باز هم آشنایی با اون زبان، ارتباطات اجتماعی شما با مردم اون کشور رو ساده تر می کنه.
آزمون های زبان چاله ای از اقیانوس زبان هستند. برای موفقیت در آزمون باید با اون چاله آشنایی داشته باشید و برای آشنایی با کل اون زبان باید در طولانی مدت روی همه جوانب اون زبان کار کنید.
(09-11-2014, 10:55 AM)'shaqa' نوشته: سلام من مترجمیه زبان انگلیسی میخونم و برای ادامه تحصیل و تکمیل زبانم نیاز به یادگیری زبان فرانسه در سطح امتحانات متوسطش در عرضه نهایتان یک سال دارم. با در نظر گرفتن امور دانشگاه و درگیری درس، من چطور میتونم به این ایدهآل برسم؟
ویرایش توسط Foreveblue برای تبدیل پینگلیش به فارسی
به طبع برای دانشگاه های فرانسوی زبان شرایط تون بهتر خواهد بود. همین طور اگر قرار باشه در محیطی زندگی و کار کنید که مردمانش به فرانسوی صحبت می کنند حتی اگر دانشگاهش به زبان انگلیسی باشه باز هم آشنایی با اون زبان، ارتباطات اجتماعی شما با مردم اون کشور رو ساده تر می کنه.
(13-11-2014, 02:31 AM)'Sally hb' نوشته: سلام من مدت ١سال فرانسه زندگي كردم حدود ١٠ سال پيش.همونجا فرانسوي ياد گرفتم الان هم كانون زبان ايران مي رم.اشنا بودن با زبان فرانسه چقدر مي تونه براي من مفيد باشه؟چه كمكي مي تونه به ادامه تحصيل من بكنه؟فقط براي ادامه تحصيل واسه كشور فرانسوي موثر هست،
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -