11-11-2014, 12:12 AM
پرونده شما خیلی عالیه و شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه های دو رقمی و ممتاز رو هم دارین. با توجه به اینکه قصد موندن دارین به نظرم در بلندمدت کشورهای انگلیسی زبانی مثل کانادا و آمریکا مناسب تر از کشورهای غیر انگلیسی زبان اروپایی هستن. از یک جهاتی شرایط برای اقامت بعد از فارغ التحصیلی در کانادا فراهم تر از آمریکاست. با این حال در آمریکا هم اگر دوندگی کنید و بتونید کار پیدا کنید می تونید بعد از تحصیل بمونید. با توجه به اینکه رزومتون خوبه اگر بتونید از دانشگاه های معروف پذیرش دکترا بگیرید دور از انتظار نیست که برای دانشگاه های متوسط تر درخواست هیئت علمی بدین.
(11-11-2014, 12:03 AM)'cyrus3000' نوشته: با سلام
رزومه من به این ترتیبه:
کارشناسی: مهندسی برق الکترونیک از دانشگاه گیلان. معدل: 16.11
ارشد: مهندسی برق الکترونیک از دانشگاه علم و صنعت. معدل کل 18.03
7 تا مقاله آی اس آی با ایمپکت های همه بالای 1
12 تا مقاله کنفرانش داخلی بین المللی و ملی
3 سال سابقه تدریس آزمایشگاه در دانشگاه دولتی
1 سال سابقه تدریس به عنوان هیات علمی در دانشگاه غیر انتفاعی
برگزیده المپیاد علمی در دوره کارشناسی
1 بار حضور در داوری کنفرانس ملی دانشجویی
نمره آیلتس 7.5
نمره جی آر ای : کوانتیتیو: 165 , وربال: 160 و رایتینگ: 4.5
دوستان می خواستم ببینم با توجه به شرایط من برای کدوم دانشگاه های آمریکا اقدام کنم. جون من فقط فول فاند می خوام و قصدم اینه که بعد از مقطع دکتری توی همون دانشگاه مشغول به کار بشم. به نظر شما توی کدوم دانشگاه هی آمریکا برای ایرانیها شانس برای جذب شدن بعنوان هیئت علمی وجود داره
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -