(02-11-2014, 11:32 AM)'saniya' نوشته: سلام.
من دانشجوی ترم 7 زیست شناسی روزانه هستم. با توجه به اینکه ترم دیگه فارغ التحصیل میشم آیا میتونم در کنکور سال 94 شرکت کنم؟ و اگر در رشته دندان یا پزشکی روزانه قبول بشم باید هزینه پرداخت کنم؟ مبلغ پرداختی چقدر است؟
ممنون میشم اگر سریع پاسخ بدهید...
سلام و خوش آمدین
بله میتونید شرکت کنید ولی باید شهریه بدین.مبلغش رو که نمیدونیم چون مورد نادری هست و باید از دانشگاه ها بپرسید. هیچ واحد پاس شده شما هم تطبیق نمیخوره
بله میتونید شرکت کنید ولی باید شهریه بدین.مبلغش رو که نمیدونیم چون مورد نادری هست و باید از دانشگاه ها بپرسید. هیچ واحد پاس شده شما هم تطبیق نمیخوره
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم