27-10-2014, 12:11 PM
(26-10-2014, 12:05 PM)'tvdrmohsen' نوشته: سلام من فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در رشته عمران هستم . معدل دوره لیسانسم 15.66 می باشد
تمایل داشتم در رشته کارشناسی ارشد عمران - محیط زیست در یکی از دانشگاه های مطرح خارج از کشور بورس تحصیلی(تحصیل به صورت رایگان) شوم. با توجه به این که وضع مالی زیاد خوبی نداریم دنبال آن هستم که به صورت رایگان در یک دانشگاه پذیرش بگیرم . با توجه به این که اطلاعات کافی در زمینه نحوه گرفتن فاند در دانشگاه های خارجی را ندارم لطفا مرا راهنمایی بفرمایید که چگونه باید اقدام کنم .
به نظر شما کدام کشور و دانشگاه با توجه به شرایط من مناسب است
با تشکر از زحمات شما
سلام
نمیگم غیر ممکنه اما راحت نیست. روی ارشد منابع فاند محدوده. به هر حال همه چیز به پشتکار شما برای گشتن بستگی داره. باید بپذیریم که با این معدل رقبای ما برای همون فاند ممکنه افرادی با معدل 18-19 باشند. چطور باید به این رقبا غلبه کرد؟ قطعا آیتم های دیگر رزومه میتونه کمک کننده باشه. مثل مقاله نمرات زبان کارهای پژوهشی و ...
این رو به یاد داشته باشید که دانشگاه های مطرح کمک هزینه رو به کسی که وضعیت مالی مساعد نداره نمیدن به کسی میدن که رزومه قوی داشته باشه حالا اگر جز 10 ثروتمند اول دنیا هم باشه براشون مهم نیست. روی روزمه بیشتر کار کنید.
ارادت
نمیگم غیر ممکنه اما راحت نیست. روی ارشد منابع فاند محدوده. به هر حال همه چیز به پشتکار شما برای گشتن بستگی داره. باید بپذیریم که با این معدل رقبای ما برای همون فاند ممکنه افرادی با معدل 18-19 باشند. چطور باید به این رقبا غلبه کرد؟ قطعا آیتم های دیگر رزومه میتونه کمک کننده باشه. مثل مقاله نمرات زبان کارهای پژوهشی و ...
این رو به یاد داشته باشید که دانشگاه های مطرح کمک هزینه رو به کسی که وضعیت مالی مساعد نداره نمیدن به کسی میدن که رزومه قوی داشته باشه حالا اگر جز 10 ثروتمند اول دنیا هم باشه براشون مهم نیست. روی روزمه بیشتر کار کنید.
ارادت
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull