(23-10-2014, 02:50 PM)'ice' نوشته:ممنونم. تشکر در پاسخی که ارائه کردید موجود نبود. به در نظر گرفتن اون چیزی که ارائه کردید پاسخ رو به این صورت ویرایش کردم. متن را با ایمیل آخری که در حال ارسال آن هستم تغییر دادم (ایمیل هایی که فرستادم که دیگر نمیشه پس گرفت و باید بروی آنچه که پیش رو دارم تمرکز کنم).دليل تغييري كه دادم اين بود كه اگر consideration گذاشته شده بود جمله درست مي شد، اما معني تغيير مي كرد. Considering تنها هم ناقص بود.
پاسخي كه خودم اضافه كرده بودم براي جواب منفي بود نه مثبت.
پاسخ اولتون خيلي بهتر از دومي هست كه خيلي قشنگ نبود. براي پاسخ اول هم كمي تغييرات كه به نظرم اومدن دادم (علامت / در جملات براي اين هست كه به سليقه خودتون انتخاب كنيد).
I will apply to the program when my documents are finalized/ready, and keep you updated with the results/my progress
Your response to my email is encouraging. I’ll do my best to pass the screening, and keep you updated with my progress.
ببینید چون اساتید در واکنش به ایمیل های Generic کاملاً منفی است همیشه از این ایمیل ها دوری کرده ام. screening در ایمیل فوق بخشی از فرآیند پذیرش است (به جای توجه بیش از اندازه بروی GRE و English Proficiency) و ایشان توصیه کردند که این بخش رو بخوبی پشت سر بگذارم.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers