08-10-2014, 03:00 PM
نه همیشه این طور نیست استادی که ظرفیتش پر هست به خودش زحمت خوندن ایملتون رو هم نمیده و درجا پاکش میکنه من دوستی در کلگری کانادا دارم که میگه استادش روزانه صد ها ایمیل دریافت میکنه فقطو فقط از چین! خیلی وقتا نخونده پاک میکنه
خیلی از دوستان روی ایمیل 500 ام همچین جوابی که شما گرفتید رو میگیرن به نظرم شما چون خیلی زود همچین جوابی دریافت کردید فکر میکنید اگر به سایر اساتید ایمیل بدید بقیه هم راحت جواب میدن ولی واقعیت اینه که اصلا اینجور نیست حتی اگر تمپلیت هم باشه خیلی باید خوشحال باشید که گیر استادی افتادید که تمپلیت هاش هم مثبته !
خیلی از دوستان روی ایمیل 500 ام همچین جوابی که شما گرفتید رو میگیرن به نظرم شما چون خیلی زود همچین جوابی دریافت کردید فکر میکنید اگر به سایر اساتید ایمیل بدید بقیه هم راحت جواب میدن ولی واقعیت اینه که اصلا اینجور نیست حتی اگر تمپلیت هم باشه خیلی باید خوشحال باشید که گیر استادی افتادید که تمپلیت هاش هم مثبته !
(08-10-2014, 09:50 AM)'atefeh_J' نوشته:با سلام
من تو همین انجمن دیدم که خیلی از استادها پاسخ دادن و دوستان گفتن تمپلت است. حالا نمیدانم این جواب هم تمپلت است یا به قول شما کلاهمو باید بندازم بالا
به نظرم همه اساتید ایمیلشان را چک میکنن حالا یا دانشجو نمی خوان بگیرن یا ظرفیت ندارن یا دلیل دیگه که جواب نمیدن.
من جای شما بودم روی متن ایمیل و رزومه ای که می فرستادم باز کار می کردم.