08-10-2014, 11:23 AM
(08-10-2014, 12:59 AM)'blueearth' نوشته: ممنون از جوابتون یعنی پس شما از اینجا http://iraust.org/home.htm اقدام کردید؟
والا نمیدونم !
حالا به نظر شما با توجه به اینکه از بین تمامی موسسات جور واجور تنها همین دو موسسه تو سایت های دانشگاهای بزرگ استرالیا مثل ادلاید موناش و...معرفی شدند به عنوان نماینده ایا اگر قرار داد هم ارائه بدن بازم نمیشه بهشون اعتماد نکرد؟ یعنی منظورم اینه که وقتی قرار داد رو بده دست ادم میتونه بعدا پیگریش کنه نمیتونه؟
من الان بدجوری تو دو راهی اما یه طرف حرفای شما و از طرف دیگه سایت دانشگاه ها که خودشون این دو تا معرفی کردند و این دو موسسه با دانشگاه قرار داد رسمی و حتی سرتیفیکت دارن
دوست من این موسسه و ایلیاد بین الملل نماینده بیشتر دانشگاه های استرالیا هستند و کار اصلی انها بازاریابی هست
این موسسات تنها کاری که می کنند ارسال مدارک شما به دانشگاه هست بعد پاسخ دانشگاه که بیاد به شما اطلاع می دهند
به هیچ عنوان این موسسات نقشی در پذیرش و یا بورس شدن شما ندارند و اگر هم گفتند که ما استادی را می شناسیم و فلان و بهمان دروغ محض هست
موسسه ای که گفتم به بنده گفته بودند استاد فریبرز مشیریان استاد تمام در رشته مدیریت مالی دانشگاه نیو ساوت ولز را می شناسند و اصلا دوست هستند و کار من را درست می کنند ولی کذب محض بود ایشان حتی جواب ایمیل موسسه را هم نمی دهند
با این تفاسیر تصمیم گیرنده شما هستید
این موسسات تنها کاری که می کنند ارسال مدارک شما به دانشگاه هست بعد پاسخ دانشگاه که بیاد به شما اطلاع می دهند
به هیچ عنوان این موسسات نقشی در پذیرش و یا بورس شدن شما ندارند و اگر هم گفتند که ما استادی را می شناسیم و فلان و بهمان دروغ محض هست
موسسه ای که گفتم به بنده گفته بودند استاد فریبرز مشیریان استاد تمام در رشته مدیریت مالی دانشگاه نیو ساوت ولز را می شناسند و اصلا دوست هستند و کار من را درست می کنند ولی کذب محض بود ایشان حتی جواب ایمیل موسسه را هم نمی دهند
با این تفاسیر تصمیم گیرنده شما هستید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]