سلام ممنون از جوابتون
شما کدوم موسسه رو انتخاب کرده بودید راد یا ایلیاد؟
من برای مستر میخوام یکی از دوستان که ازشون برای دکترا پرس و جو کرده بود گفته بود گویا قرار داد رو اینجوری تنظیم میکنن که اگر بورسیه و پذیرش نگرفت پولش رو پس بگیره برای شما هم ایا اینجوری بود؟
ولونگونگ رو من هم قصد ثبت نام داشتم چند هفته پیش ولی وقتی کشورم رو ایران انتخاب کردم برام پاپ اپ باز کرد که نمیدونم به خاطر سهولت در امر ویزا و گرفتن پذیرش شما حتما باید از طریق agent اقدام کنید
شما کدوم موسسه رو انتخاب کرده بودید راد یا ایلیاد؟
من برای مستر میخوام یکی از دوستان که ازشون برای دکترا پرس و جو کرده بود گفته بود گویا قرار داد رو اینجوری تنظیم میکنن که اگر بورسیه و پذیرش نگرفت پولش رو پس بگیره برای شما هم ایا اینجوری بود؟
ولونگونگ رو من هم قصد ثبت نام داشتم چند هفته پیش ولی وقتی کشورم رو ایران انتخاب کردم برام پاپ اپ باز کرد که نمیدونم به خاطر سهولت در امر ویزا و گرفتن پذیرش شما حتما باید از طریق agent اقدام کنید
(07-10-2014, 11:10 PM)'saaaaam' نوشته:سلام دوست عزیز
این موسسات تنها نقش پست چی را دارند و من شخصا سال 1390 حدود 1800000 تومن به یکی از این موسسات دادم نتنها سوپر وایزر پیدا نکرد بلکه کلی هم وقتم را هدر داد
اصلا پیشنهادنمی کنم سراغ این موسسات برید تنها در صورتی که برای مستر قصد اپلای دارید و حوصله اپلای کردن ندارید انهم بصورت پولی برید فکر کنم بکار بیایند
ولونگونگ من اپلای شخصا کرده بودم و اصلا مشکلی هم پیش نیامد