(02-10-2014, 02:20 PM)'sahaaaaar' نوشته: با سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت در دانشگاه سراسری و روزانه بودم اما به دلیل علاقه به رشته داروسازی، ترم دو ارشد دانشگاه رو ترک کردم و برای کنکور خوندم اما با اختلاف خیلی کم نتونستم داروسازی دانشگاه آزاد قبول بشم و میخوام دوباره برای کنکور بخونم و انشالله امسال حتما قبول خواهم شد. از طرف دانشگاه سراسری هم به دلیل غیبت کل ترم اخراج شده هستم. آیا اخراجی بودنم از دانشگاه سراسری مانع قبولی و ادامه تحصیل من در دانشگاه آزاد میتونه باشه؟
با تشکر
سلام به شما و خوش آمدین
دانشگاه آزاد که میتونید ولی دانشگاه سراسری هم میتونید! چرا که امسال قبول نشدین میشه یکسال و سال دیگه میشه دوسال،بنابراین شما محرومیت دو ساله رو تا زمان ثبت نام که شهریور 94 باشه پشت سر میذارید.
دانشگاه آزاد که میتونید ولی دانشگاه سراسری هم میتونید! چرا که امسال قبول نشدین میشه یکسال و سال دیگه میشه دوسال،بنابراین شما محرومیت دو ساله رو تا زمان ثبت نام که شهریور 94 باشه پشت سر میذارید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم