10-09-2014, 12:49 PM
(05-09-2014, 04:23 PM)'نگین میرخسروی' نوشته: دوستان سلام
من برای فرانسه میخوام اپلای کنم
اما حتما میخوام آیلتس یا تافل یکیشو داشته باشم
سطح زبانم خوبه یعنی دیپلم دارم ااما 100% برای این امتحانات امادگی ندارم
توقع خودم نمره ی بالاست
توی کدوم بهتر میشه نتیجه گرفت ؟
میتونم کلاس برم و هردو رو امتحان بدم ؟
tnx
سلام
بد نیست تو سایت خود دانشگاه ها یک سرچ داشته باشید. چون تو اروپاست خودم آیلتس رو پیشنهاد میدم علتشم اینه که قبالی حصولتره در زمان کمتر. اما اگر به تافل علاقه دارید میتوندی اون و آزمون بدید. راستی هدف شما از این آزمون ها چیه؟ اینها بعد از 2 سال اکسپایر میشه. میتونید امادگیتون رو حفظ کنید و سال های آخر که فرانسه هستید آزمون بدید که به یه کاری بیاد. صرف مدرک داشتن چه کمکی میکنه؟ کسی که زبانش خوبه خوبه دیگه. ضمن اینکه هزینه ثبت نام این آزمون ها همه جای دنیا یکی.
شادزی
بد نیست تو سایت خود دانشگاه ها یک سرچ داشته باشید. چون تو اروپاست خودم آیلتس رو پیشنهاد میدم علتشم اینه که قبالی حصولتره در زمان کمتر. اما اگر به تافل علاقه دارید میتوندی اون و آزمون بدید. راستی هدف شما از این آزمون ها چیه؟ اینها بعد از 2 سال اکسپایر میشه. میتونید امادگیتون رو حفظ کنید و سال های آخر که فرانسه هستید آزمون بدید که به یه کاری بیاد. صرف مدرک داشتن چه کمکی میکنه؟ کسی که زبانش خوبه خوبه دیگه. ضمن اینکه هزینه ثبت نام این آزمون ها همه جای دنیا یکی.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull