10-09-2014, 12:34 PM
(06-09-2014, 01:39 PM)'gandoms2h3' نوشته:ممنون از جوابتون.
یکی از گزینه ها تو چک لیست اقدامات لازم برای گرفتن ویزای تحصیلی آلمان آوردن گواهی سابقه کار هست. چون من حدود 4 سال گپ تحصیلی دارم . اگه بهشون بگم مشغول بکار بودم بهتره. از این بابت عرض کردم.
برای اینکه گواهی شرکت رو قبول کنن باید ببرم بیمه سابقه بگیرم.
نظرتونو میشه بگید؟
ممنون
سلام
تا جاییکه اطلاع دارم کشورهای اروپایی مبنا رو بر صداقت میگذارند. شما هر انچه مدارک دارید اماده کنید حتی اون قسمت که بیمه نداره نامه داشته باشید و تو قسمیت که ازتون میپرسند اعلام کنید. صادق باشید ضرر نمیکنید. سوابق کاری روی حقوقی که قراره بگیرید تاثیر داره و بهتره اعلام شه.(تو رشته هایی که من دیدم تاثیر داشته و حقوقشون بالاتر زده شده)
شادزی
تا جاییکه اطلاع دارم کشورهای اروپایی مبنا رو بر صداقت میگذارند. شما هر انچه مدارک دارید اماده کنید حتی اون قسمت که بیمه نداره نامه داشته باشید و تو قسمیت که ازتون میپرسند اعلام کنید. صادق باشید ضرر نمیکنید. سوابق کاری روی حقوقی که قراره بگیرید تاثیر داره و بهتره اعلام شه.(تو رشته هایی که من دیدم تاثیر داشته و حقوقشون بالاتر زده شده)
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull