عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز سایر مدارک ریسرچ پروپوزال | پیشنهاد پژوهشی | طرح پژوهشی (Research Proposal)

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریسرچ پروپوزال | پیشنهاد پژوهشی | طرح پژوهشی (Research Proposal)
آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-01-2017, 08:33 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-01-2017, 08:34 PM توسط delbina.)
سلام دوستای گلم

یک استاد ازم خواسته ریسرچ پروپزال براش بفرستم، حالا چه گلی به سرم بگیرم؟ من خودم یک موضوع رو پیدا کردم ولی هیچ ارتباطی با مقالاتی که اون استاد روش کار کرده نداره ، فقط اینکه موضوع اصلی که پردازش تصویر باشه یکی هست، حالا اگر من این موضوع خودم رو براش بنویسم و بفرستم ردم میکنه؟؟آیا بهش بگم که من در این زمینه خاص نوشتم ولی کلا تو زمینه های مختلف پردازش تصویر دوست دارم کار کنم طوری هست؟؟؟ چ بگم بهش؟؟

مرسی که راهنمایی میکنید.
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
28-01-2017, 10:37 PM
(28-01-2017, 08:33 PM)delbina نوشته: سلام دوستای گلم

یک استاد ازم خواسته ریسرچ پروپزال براش بفرستم، حالا چه گلی به سرم بگیرم؟ من خودم یک موضوع رو پیدا کردم ولی هیچ ارتباطی با مقالاتی که اون استاد روش کار کرده نداره ، فقط اینکه موضوع اصلی که پردازش تصویر باشه یکی هست، حالا اگر من این موضوع خودم رو براش بنویسم و بفرستم ردم میکنه؟؟آیا بهش بگم که من در این زمینه خاص نوشتم ولی کلا تو زمینه های مختلف پردازش تصویر دوست دارم کار کنم طوری هست؟؟؟ چ بگم بهش؟؟

مرسی که راهنمایی میکنید.

هرچه پروپوزالی که تهیه می کنید به کار استاد نزدیک باشه بیشتر به مذاقش خوش میاد و شانستون بیشتر میشه...
همیشه باید پروپوزال رو براساس trade off ی بین "علاقه شخصی واقعی" و "علاقه استاد" تنظیم کنید...
دیگه اینکه استاد نهایتا بپذیره، بخواد تغییرش بده یا کلا ردتون کنه جزو حالات ممکن و محتمل هست...
نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

28-01-2017, 11:18 PM
(28-01-2017, 10:37 PM)Matinking نوشته: هرچه پروپوزالی که تهیه می کنید به کار استاد نزدیک باشه بیشتر به مذاقش خوش میاد و شانستون بیشتر میشه...
همیشه باید پروپوزال رو براساس trade off ی بین "علاقه شخصی واقعی" و "علاقه استاد" تنظیم کنید...
دیگه اینکه استاد نهایتا بپذیره، بخواد تغییرش بده یا کلا ردتون کنه جزو حالات ممکن و محتمل هست. 
ببخشید اینکه از خودشون موضوع بپرسم ، کار درستیه؟؟اگر خواستم بپرسم چجوری بگم؟؟ یعنی بهتر این هستش که با توجه به زمینه کاری استاد سرچ کنم و پروپزال بنویسم؟
 پیشنهاد شما چیه؟؟
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
29-01-2017, 12:54 AM
(28-01-2017, 11:18 PM)delbina نوشته: ببخشید اینکه از خودشون موضوع بپرسم ، کار درستیه؟؟اگر خواستم بپرسم چجوری بگم؟؟ یعنی بهتر این هستش که با توجه به زمینه کاری استاد سرچ کنم و پروپزال بنویسم؟
 پیشنهاد شما چیه؟؟

وقتی ازتون پروپوزال خواسته یعنی دنبال این هست که بدونه چه ایده هایی دارید اصلا در ایده پردازی موثر دستی دارید یا نه...

اینکه بگید "نمی دونم تو بگو" قطعا اثر مثبتی نداره چون ممکنه در اینده هم سر هر مسئله ای در حین تحقیق بازم بهش بگید "نمی دونم تو بگو!"

توصیه من این هست که بهترین تلاشتون رو بکنید و حداقل به عنوان سند اول، چیزی ماحضل ایده های خودتون ارائه کنید...
نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

06-02-2017, 11:27 AM
سلام 
کسی پروپزال مربوط به رشته برق مخابرات که استاد اون رو پذیرفته داره که ببینم چجوری نوشته؟ 
ممنونم
نقل قول  

آفلاین Zori
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-07-2017, 11:27 PM
سلام دوستان من یک پوزیشن رو در یکی از دانشگاههای دانمارک دیدم توی شرایط پذیرش این رو نوشتن

Project description (½-4 pages). For technical reasons, you must upload a project description

ایا منظورشون پروپوزاله اگه اره پجوری میتونم برای یک پوزیشنی که هدفش مشخصه من پروپوزال بنویسم اخه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-05-2025، 06:41 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی