10-09-2014, 11:43 AM
سلام دوستان
قبلا هم این سوالو مطرح کرده بودم و عذر میخوام از اینکه دوباره دارم مینویسم ولی شرایط تحصیلی من به گونه ای بود که تقریبا همه ی دوستانم به دلیل معدل پایین لیسانسم و پایین بودم نمرات خیلی از دروس اختصاصیم و اینکه من ده ترمه لیسانس رو تموم کرده بودم به من گفتن هیچ شانسی برای گرفتن فاند نداری یا خیلی خیلی سخت میتونی فاند بگیری.منم بنا به شرایط مالی ام پذیرش بدون فاند با عدم پذیرش هیچ تفاوتی برام نداره ،وبخاطر همین مسئله کمی مایوس شدم نسبت به این قضیه.از دوستانی که واقعا اشنا هستن میخوام که شرایط من رو یک بررسی کنن و ببینن واقعا شانسی دارم یا خیر و به نظرتون من چند درصد شانس برای گرفتن کمک هزینه دارم.
لیسانس ازاد تهران با معدل 14.1
ارشد امیر کبیر با معدل 17.5
در لیسانس مکانیک جامدات بودم و در ارشد مکانیک تبدیل انرژی
دو مقاله ی isi و میخوام سومی ور هم شروع کنم
تافل رو چند وقت پیش امتحان دادم و 102 شدم
سابقه کاری هم ندارم ولی با نرم افزار های مکانیک اشنام
Gre :Q:170
v:151
w:3.5
خیلی خیلی خیلی متشکر
قبلا هم این سوالو مطرح کرده بودم و عذر میخوام از اینکه دوباره دارم مینویسم ولی شرایط تحصیلی من به گونه ای بود که تقریبا همه ی دوستانم به دلیل معدل پایین لیسانسم و پایین بودم نمرات خیلی از دروس اختصاصیم و اینکه من ده ترمه لیسانس رو تموم کرده بودم به من گفتن هیچ شانسی برای گرفتن فاند نداری یا خیلی خیلی سخت میتونی فاند بگیری.منم بنا به شرایط مالی ام پذیرش بدون فاند با عدم پذیرش هیچ تفاوتی برام نداره ،وبخاطر همین مسئله کمی مایوس شدم نسبت به این قضیه.از دوستانی که واقعا اشنا هستن میخوام که شرایط من رو یک بررسی کنن و ببینن واقعا شانسی دارم یا خیر و به نظرتون من چند درصد شانس برای گرفتن کمک هزینه دارم.
لیسانس ازاد تهران با معدل 14.1
ارشد امیر کبیر با معدل 17.5
در لیسانس مکانیک جامدات بودم و در ارشد مکانیک تبدیل انرژی
دو مقاله ی isi و میخوام سومی ور هم شروع کنم
تافل رو چند وقت پیش امتحان دادم و 102 شدم
سابقه کاری هم ندارم ولی با نرم افزار های مکانیک اشنام
Gre :Q:170
v:151
w:3.5
خیلی خیلی خیلی متشکر