05-09-2014, 05:24 AM
(03-09-2014, 11:46 PM)'AitUniversity' نوشته: 1-رشته/مقطع: کارشناسی و کارشناسی ارشد، بازرسی فنی(رشته میانی بین مواد و م شیمی)
2-دانشگاه محل تحصیل: صنعت نفت(بورسیه وزارت نفت در کارشناسی و ارشد)
3-معدل کل(کارشناسی 15:87 و ارشد 15:75)
4-نمره زبان: آزمون ندادم اما سطح فعلیم 6
5-تعداد مقالات: 4 داخلی، یک کنگره تگزاس، دو ISI (در حال آماده سازی)، ترجمه 12 جلد کتاب مرتبط با رشته که 3تاش بیرون اومده
6-تعداد توصیه نامه ها: حداقل 4 تا خیلی خوب
خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند) : هدفم دانشگاه های نفتی و اولویتم Texas A&m با فاند، بعدش آستین و هوستون و رایس و بقیه، کلا میخام دانشگاهی برم که بعد از اتمام بتونم در صنایع نفتی ایالات متحده مشغول بشم
....................................................
ممنونم از راهنمایی هاتون
معدل کارشناسی شما معمولیه و معدل ارشد شما برای ارشد پایینه، به همین خاطر لازمه که حتما نمره خیلی خوبی در GRE بیارید تا شانس پذیرش و فاند رو بالا ببرید. همچنین نمره ۶ آیلتس برای پذیرش چندان نمره خوبی نیست و به نظر من باید سعی کنید به ۷ برسونید.
جدا از مساله پذیرش، این موضوع رو هم مد نظر داشته باشید که امریکا در سالهای اخیر در مورد رشتههای مرتبط با انرژی برای ایرانیها سختگیری کرده و راحت ویزا نداده. به همین خاطر، اگر من جای شما باشم به غیر از امریکا حتما کشورهای دیگه مثل کانادا رو هم مدنظر قرار خواهم داد.
جدا از مساله پذیرش، این موضوع رو هم مد نظر داشته باشید که امریکا در سالهای اخیر در مورد رشتههای مرتبط با انرژی برای ایرانیها سختگیری کرده و راحت ویزا نداده. به همین خاطر، اگر من جای شما باشم به غیر از امریکا حتما کشورهای دیگه مثل کانادا رو هم مدنظر قرار خواهم داد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.