31-08-2014, 10:18 AM
(31-08-2014, 12:27 AM)'pooriya2014' نوشته: سلام دوستان. من رشته فعلیم مهندسی مکانیک اطراحی جامداته میخواهم از دانشگاه نیو یورک پذیرش بگیرم برای رشته biomedical engineegrin برای مقطع فوق لیسانس . خاله و دایی بنده در انجا پزشک هستند به همراه خانواده و سیتیزن هستند من میخوام بعد از اتمام تحصیل دوره OPT و بردارم و از این اقواممون که پزشک هستند و چندین مطب دندانپزشکی هم دارند درخواست کنم که به عنوان کارفرمای بنده برام درخواست ویزای کار کنند و سپس گرین کارت. با توجه به اینکه رشته فوق من مربوط به پزشکی و تجهیزات ان میشود ایا واجد شرایط برای این ویزا هستم ایا مشکلی این بین وجود ندارد؟ این فرایند در بهترین و بدترین حالت چقدر طول میکشه؟
سلام. راجع به شرایطتون مدتی پیش هم از این پست به بعد تا صفحه بعدش پرسیده بودین و تا حد زیادی دوستان جواب داده بودند که الانم بد نیست دوباره بهشون نگاهی بندازید. من فکر می کنم شما بهتره ببینید می خواهید برید یا نه؟اینکه از الان یخواهید روی یک چیز تک قطبی که محتاج فامیلتون باشید سرمایه گذاری کنید اصلا خوب نیست. به موقع برای پیدا کردن کار اقدام کنید شاید اصلا نیازی به شوهر خاله نداشته باشید. همینکه اونها اونجان برای شما میتونن پایگاهی باشند خوبه دیگه. میتونید مثل بقیه برید درس بخونید و کار پیدا کنید،حالا در مورد نقشه خودتونم به موقع اقدام کنید شاید قبول کردن،نگرانی نداره که! اما در مورد کار مطب اگر چه من بعید میدونم مسئولین وزارت اینقدر ساده لوح باشند که یک فوق لیسانس مهندسی بیومکانیک رو بفرستن زیر دست یک پزشک در مطب (بدون شرکت تجهیزات پزشکی). واقعا در ایران که در اشتغال کاذب بدترین کشور جهان هست چنین چیزی دیدین که در آمریکای مهد سرمایه داری ببینید؟ برای همین میگم با خودتون صادق باشید میتونید، اگر از الان میخواهید ببینید این نقشه تضمین شده هست یا نه بعد برید به نظرم اصلا تفکرتون رو در مورد رفتن عوض کنید بهتره.تازه شما از حماین فامیلتونم میتونید برخوردار باشید که بسیار راحت می کنه کارتون رو چون اینا فامیلای پولداری هستن طبعا و به راحتی میتونید تا مستقل بشین پیششون بمونید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم