(29-08-2014, 08:06 PM)'senator93' نوشته:تا جاییکه میدونم ما در هر مقطع تحصیلی یکبار میتونیم از معافیت تحصیلی استفاده کنیم، بازم خودتون در دفترچه شکاره 1 کنکور بخونید. اگر اینطور باشه نمیتونید در کنکور کارشناسی شرکت کنید ولی ارشد میتونید مثل بقیه شرکت کنید.سلام.مرسی.کمی بیشتر میتونید توضیح بدید؟
من تا آخر همین ماه فارغ التحصیل میشم(لیسانس روزانه-پیوسته-ترم 8 هستم.پشت کنکور هم نبودم تا الان-ورودی 89).میتونم کنکور 94 شرکت کنم؟ظاهرا نظام وظیفه نمیذاره کنکور سراسری شرکت کنم.ولی کنکور ارشد ناپیوسته رو مجاز به شرکت هستم.
میخوام مطمئن بشم که نظام وظیفه اجازه شرکت در کنکور سراسری 94 رو بهم میده یا نه؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم