22-08-2014, 10:27 PM
سلام من لیسانس مهندسی بهداشت حرفه ای هستم از دانشگاه علوم پزشکی مازندران با معدل 17.41 دنباله یه دانشگاهه خییلی تاپ واسه رشته های پزشکی هستم واسه یکی دوساله بعد برنامه ریزی میخوام واسش کنم دارم کلاسای زبان میرم واسه مدرکش. اصلا نمیدونم کجا دنباله دانشگاههایی که رشته پزشکی دارن بگردم.
1-چه جوری دانشگاههایی که رشته های پزشکی پذیرش دارندرو پیدا کنم؟
2-واسه رشته ی پزشکی چه شرایطی باید داشته باشم؟ واسه ارشد رشته های پزشکی چطور؟
3-به نظرتون ارشد ایران بخونم بعد واسه phd یا پزشکی برم خارج بهتره یا نه از همون اول ارشد یا پزشکی رو برم خارج بخونم؟
4-آیا دانشگاههایی هستن که تحصیل توشون رایگان باشه یا کمتر باشه؟ کلا اگه بخوام واسه تحصیل برم خارج چقدر باید واسش هزینه کنم؟ منظورم از بعد از پذیرشه؟
5- بعد اگه بخوام درکنار تحصیل کاری مرتبط با رشته ام پیدا کنم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟
6- حتماا باید مقاله داشته باشم یا نه؟
7- مقاله ام داخلی باشه مشکلی نداره یا حتما باید جایی غیراز ایران ارائه شده باشه؟
با سپاس بسیار
1-چه جوری دانشگاههایی که رشته های پزشکی پذیرش دارندرو پیدا کنم؟
2-واسه رشته ی پزشکی چه شرایطی باید داشته باشم؟ واسه ارشد رشته های پزشکی چطور؟
3-به نظرتون ارشد ایران بخونم بعد واسه phd یا پزشکی برم خارج بهتره یا نه از همون اول ارشد یا پزشکی رو برم خارج بخونم؟
4-آیا دانشگاههایی هستن که تحصیل توشون رایگان باشه یا کمتر باشه؟ کلا اگه بخوام واسه تحصیل برم خارج چقدر باید واسش هزینه کنم؟ منظورم از بعد از پذیرشه؟
5- بعد اگه بخوام درکنار تحصیل کاری مرتبط با رشته ام پیدا کنم چیکار باید کنم؟؟؟؟؟
6- حتماا باید مقاله داشته باشم یا نه؟
7- مقاله ام داخلی باشه مشکلی نداره یا حتما باید جایی غیراز ایران ارائه شده باشه؟
با سپاس بسیار