ممکنه یک رویه غالبی وجود داشته باشه ولی کشورهایی که اسم بردین دانشگاه های زیادی دارند و همه استادها لزوما مثل هم عمل نمی کنند. در نتیجه اگر حداقل های معدل تعیین دانشگاه ها رو داشته باشید که معمولا حدود 15 هست و بقیه شرایط تون خوب باشه به طوری که استادی پیدا کنید در زمینه مقاله تون در حال پژوهش باشه ممکنه از کار شما خوشش بیاد و شما رو برداره. یک مقدار به جستجو نیاز داره و اینکه طوری SOP و بقیه مواردی که معرف شماست رو درست کنید که اون استاد بتونه به شما اعتماد کنه.
نمره زبان تون به صورت مرزی حداقل بیشتر دانشگاه ها رو برآورده می کنه هر چند بهتر بود 100 باشه. معدل ارشدتون هم خیلی نزدیک به حداقل هاست. شاید بتونید مقاله های باقیمانده خودتون رو به سرانجام برسونید تا یه مقدار پرونده تون قوی تر بشه ولی به نظرم همزمان پیگیر پذیرش هم باشید و اون رو به چاپ شدن مقالات موکول نکنید.
در صورتی که در ترم خاصی مشروط نشده باشین و معدل کل تون خوب باشه فکر نمی کنم یک ترم طولانی تر شدن دوره تحصیلی براشون اهمیت داشته باشه و به چشم نمیاد.
نمره زبان تون به صورت مرزی حداقل بیشتر دانشگاه ها رو برآورده می کنه هر چند بهتر بود 100 باشه. معدل ارشدتون هم خیلی نزدیک به حداقل هاست. شاید بتونید مقاله های باقیمانده خودتون رو به سرانجام برسونید تا یه مقدار پرونده تون قوی تر بشه ولی به نظرم همزمان پیگیر پذیرش هم باشید و اون رو به چاپ شدن مقالات موکول نکنید.
(22-08-2014, 12:39 AM)'a.shoja' نوشته: با سلام من ارشد علوم خاک دانشگاه تهرانم میخواستم بدونم با شرایطی که دارم میتونم از دانشگاه های کانادا فاند بگیرم چون همه میگن دانشگاه های کانادا و استرالیا معدل محورند ایا واقعا هیچ امیدی دارم یعنی امکانش هست یا کسانی بودند که با این شرایطی که من دارم فاند گرفته باشند.
معدل لیسانس15/70 معدل ارشد 15 و دارای یک مقاله isi با یه ثبت اختراع داخلی با تافل 90
در صورتی که در ترم خاصی مشروط نشده باشین و معدل کل تون خوب باشه فکر نمی کنم یک ترم طولانی تر شدن دوره تحصیلی براشون اهمیت داشته باشه و به چشم نمیاد.
(22-08-2014, 12:52 AM)'civilnima' نوشته: با سلام ! من دانشجوی ترم7 کارشناسی عمران هستم . می خواستم بدونم آیا 9ترم شدن تاثیری منفی در گرفتن فاند و پذیرش داره ؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -