19-08-2014, 07:04 AM
(18-08-2014, 10:25 AM)'acronia' نوشته: سلام، خسته نباشید.
من به دلیل مشغولیت شدید به خاطر کنکور و تافل و جی آر ای و تمام کارهای اپلی میخوام ترم پاییز رو مرخصی بگیرم و بعد 10 واحد باقی مونده رو ترم بعدش پاس کنم ولی طبق قانون دانشگاه اینجوری 12 ترمه لیسانس میگیرم. آیا این امتیاز منفی خیلی تاثیر گذاره؟ (البته من میخوام واسه دانشگاههایی اپلای کنم که 60 واحد آخر رو مد نظر قرار میدن)؟ در کل فکر میکنید این 10 واحد رو بگیرم یا نه؟
معمولاً نه، نظر کلی نمیشه داد ولی طول دوره تحصیل در برابر معدل شما و همینطور نمرههای تافل و GRE اونقدرها پارامتر مهمی نیست و خیلی نگرانش نباشین.
(19-08-2014, 06:58 AM)'teha' نوشته: با سلام
من دانشجوی مهندسی IT گرایش امنیت اطلاعات در مقطع ارشد از دانشگاه تربیت مدرس هستم
معدل ارشد 17.10
عضو بنیاد ملی نخبگان
1 مقاله در ژورنال معتبر (IEE Transaction)
1سال زمان دارم تا نمره تافل و GRE رو بگیرم و با در نظر گیری رسیدن به حداقلات در این ازمونها شانس من برای پذیرش در دانشگاه های top امریکا چقدر است؟
شما معدل ارشدتون خوبه، و یه مقاله هم تو یه ژورنال معتبر دارین، ولی مهمتر از معدل فوق شما، معدل لیسانس شماست، همینطور بدون نمره تافل و GRE در مورد آمریکا نمیشه نظر دارد. تا اینجای کار وضعیتتون خوبه، ولی واقعاً نمره امتحانهای شما، مخصوصاً GRE تاثیر زیادی تو شانس پذیرشتون از دانشگاههای خوب داره. سعی کنید GRE خیلی خوبی بدین، و تو این مدت اگه بتونین مقاله دیگهای هم داشته باشین که چه بهتر، و با دست پر اپلای کنید.
موفق باشین.
موفق باشین.