(12-08-2014, 01:53 PM)'cmaxx' نوشته: سلام دوستان
من الان اقدام کردم واسه معافیت با مدرک کاردانی
مشکل چشم راستم تنبلی چشم هستش که دو بار مراجعه کردم برای معاینه قبل از معاینه اصلی
چشم چپ 10/10 و چشم راست رو 1/10 زدن
با این حال نمیدونم با ریختن قطره دقیق چقدره
و مورد دوم گوش سمت راست که یک بار دچار کری ناگهانی شدم و تحت درمان بودم تا 50 درصد از شنوایی گوش سمت راستم برگشت
یعنی الان هم گوشه سمت راست و هم چشم سمت راستم مشکل داره
به نظر شما چون این دو مورد هست تاثییری داره ؟ چقدر احتمال معافیت هستش ؟
برای گوشتون باید تست بدین و اینجوری بگین 50% من نتونستم چیزی پیدا کنم!ولی اگر تست بدین معلوم میشه در فرکانسهای مرجع و استاندارد چند دسیبل شنوایی دارید. در کل کاهش شنوایی یکطرفه هم شامل معافیت دایم میشه هم معافیت از رزم و بستگی به اون میزان کاهش قدرت شنوایی شما داره.
در مورد تنبلی چشم یا آمبلیوپی هم با توجه به اینکه پس از ده سالگی درمان اثر نمی کنه معافیت از رزم داده میشه.
در مورد تنبلی چشم یا آمبلیوپی هم با توجه به اینکه پس از ده سالگی درمان اثر نمی کنه معافیت از رزم داده میشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم