22-09-2011, 10:30 AM
(22-09-2011, 10:06 AM)raha نوشته: درودمن در مورد رشته شما و به طور کلی رشته فیزیک چندان اطلاعاتی ندارم، اما فکر میکنم که شما شانس خوبی برای گرفتن پذیرش از دانشگاههای بین رنک ۳۰ به بعد داشته باشید، منتها نمره زبان و gre هم خیلی مهمه و بدون اونها نمیشه نظر درستی داد.
-فوق لیسانس فتونیک دانشگاه علم و صنعت معدل حدود 16
- 2مقاله در کنفرانس
-هنوز امتحان زبان ندادم
1-شانسم برای گرفتن فول فاند از آمریکا و کانادا چقدره ؟ و حدودا از دانشگاههایی با چه رنکی؟
2-به نظرتون وقتم رو برای جی آر ای بذارم یا اینکه اقدام به گرفتن پذیرش از اروپا و کانادا بکنم؟چون میخوام زودتر این کار انجام بشه
3-واقعا تاثیر مقاله چقدره؟
۲. من از کیفیت و سطح دانشگاههای اروپا و کانادا در رشته فیزیک اطلاع ندارم، اما اگر سطحشون با سطح دانشگاههای امریکا خیلی فرق داره، به نظرم برای GRE وقت بگذارید و تلاشتون رو بکنید که از امریکا پذیرش بگیرید.
۳. مقاله تاثیر زیادی میتونه داشته باشه، اگر در یک ژورنال یا کنفرانس خیلی معتبر چاپ بشه. در غیر این صورت تاثیرش خیلی زیاد نیست، ولی به هر حال اثر مثبت داره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.