31-07-2014, 03:04 PM
غیر ممکن نیست ولی یک مقدار معدل کارشناسی تون می بایست بالاتر باشه. برای دانشگاه هایی مثل اتاوا، کویینز، وسترن و کنکوردیا شانس بیشتری دارین. بهتره زبان تون رو به 100 برسونید.
معدل کارشناسی تون خیلی برای این دانشگاه مناسب نیست و دانشگاه ها هم به هر حال یک قوانینی دارند که استادها نمی تونند خیلی روی اونها اعمال سلیقه کنند. ولی اگر استاد از کار شما واقعا خوشش بیاد و شما رو انتخاب کنه به نظرم می تونه در نهایت شما رو برداره. شاید بد نباشه یک هفته ای که گذشت یک ایمیل یادآوری بزنید و نظرشون رو در مورد مقاله هاتون جستجو بشین. اگر مشکلی از نظر معدل تون باشه که بهتون میگن (به نظرم نیازی نیست خودتون به صورت مستقیم بهش اشاره کنید).
معدل هاتون خیلی خوبه و به نظرم می تونید از دانشگاه هایی که رتبه جهانی حدود 50 تا 200 دارند پذیرش بگیرید. بیشتر وقت تون رو روی زبان بگذارید که به سطح 7.0 برسونید و ترجیحا یکی از مقاله تون رو هم در مجله های ISI منتشر کنید که رزومه تون قوی تر باشه.
(22-07-2014, 08:37 PM)'nanock' نوشته: سلام،1- 15.37 معدل کارشناسی ، حوالی16 هم ارشد شاید هم بیشتر شد(هنوز همه نمره هام نیومده)
2- الکترونیک ارومیه
3-زبان اکتبر امتحان میدم ولی شما 90 به بالا فرض کن
4- دوتا کنفرانس معتبر و یه ژورنال نیمه معتبر همه اش چاپ + 3تا آماده سابمیت(هر سه ژورنال خوب فرض کن)
شانسم رو واسه دکترای دانشگاههای واترلو + آلبرتا + سایمون فریزر + مک گیل میخواستم بدونم
ممنون
معدل کارشناسی تون خیلی برای این دانشگاه مناسب نیست و دانشگاه ها هم به هر حال یک قوانینی دارند که استادها نمی تونند خیلی روی اونها اعمال سلیقه کنند. ولی اگر استاد از کار شما واقعا خوشش بیاد و شما رو انتخاب کنه به نظرم می تونه در نهایت شما رو برداره. شاید بد نباشه یک هفته ای که گذشت یک ایمیل یادآوری بزنید و نظرشون رو در مورد مقاله هاتون جستجو بشین. اگر مشکلی از نظر معدل تون باشه که بهتون میگن (به نظرم نیازی نیست خودتون به صورت مستقیم بهش اشاره کنید).
(28-07-2014, 06:40 PM)'nnasrin' نوشته: بچه ها هفته پیش یه استادی از آلبرتا جواب ایمیلم رو داد و گفت که backgroundخوبی داری و ازم چند تا مقاله چاپ شده م رو خواست. براش که فرستادم گفت که من بهت soon خبر میدم. البته بعدشم پرسید معدل کارشناسی و ارشدت رو بگو.
منم دیگه ترجمه ریزنمراتم رو واسش فرستادم. تا حالا جوابم رو نداده. عادیه؟ بهش ایمیل نزنم پیگیر شم؟
همش میگم شاید معدل کارشناسی م بد بوده کلا بی خیال شده. کارشناسی 14.59، ارشد 17.86
البته رزومه م خوب هست. 5 تا مقاله آی اس آی. یه چپتر از یه کتاب و 9 کنفرانس داخلی و خارجی
معدل هاتون خیلی خوبه و به نظرم می تونید از دانشگاه هایی که رتبه جهانی حدود 50 تا 200 دارند پذیرش بگیرید. بیشتر وقت تون رو روی زبان بگذارید که به سطح 7.0 برسونید و ترجیحا یکی از مقاله تون رو هم در مجله های ISI منتشر کنید که رزومه تون قوی تر باشه.
(31-07-2014, 11:51 AM)'hussen' نوشته: سلام لطفا بگید من چقدر شانس گرفتن فول فاند اکانادا دارم
1- معدل کارشناسی 16.11 ، ارشدم هنوز تموم نشده و پایان نامم رو میخوام دفاع کنم معدل ارشدم تا اینجا 18.20
2- دانشگاه تو مقطع کارشناسی: دانشگاه تبریز، کارشناسی ارشد: دانشگاه تهران_ رشته: مکانیک ماشین های کشاورزی
3- زبانم در حد upper intermediate هستش ولی هنوز امتحان زبان ندادم
4- یک مقاله داخلی دارم و یه دونه هم خارجی میتونم داشته باشم که دارم می نویسمش
5- سه تا ثبت اختراع دارم و دو تا تاییدیه اختراع از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی . مخترع سطح سه بنیاد ملی نخبگان هستم
6- برای مقطع دکترا میخوام اقدام کنم
خیلی ممنونن از راهنماییتون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -