عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Rainbow  20-07-2014, 10:32 PM
(20-07-2014, 09:52 PM)'sepinaz' نوشته:
جناب پاشایی این شرایط معدل رو چطور ارزیابی می کنید بره کانادا
لیسانس نقشه برداری دانشگاه تهران با معدل 17.56 ( نفر دوم بین هم ورودی ها بودم و بدون کنکور ارشد قبول شدم)
ارشد سنجش از دور دانشگاه تهران با معدل 17.14 ( فعلن بدون تز ولی حتی اگه تز رو 20 بگیرم میشه 17.68 مشکل اینجاست که معدل گرایش بالاست و فک کنم جز پایین ترین معدل ها هستم تو ارشد )
از معدل - محور بودن کانادا خیلی میترسم

سلام
معدل ارشد و لیسانستون همونطور که احتمالا از پستهای قبلی دیدین اوضاع خوبی داره و دانشگاهتون هم خوشبختانه شناخته شده هست. مینیمم معدل بهترین دانشگاه ها هم 16 هست! نگران این نباشید و به نمره های بالای انگلیسی و GRE، و مقاله فکر کنید. گواهی رتبه کارشناسی رو هم حتما بگیرید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین elnaz20
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
21-07-2014, 02:49 PM
سلام دوستان
من قصد دارم واسه دکترا  برای کانادا، استرالیا و اروپا اقدام کنم.
البته نیاز به فان هم دارم.
لیسانسم گیاهپزشکی دانشگاه تبریز با معدل 16
فوق لیسانس بیماری شناسی گیاهی دانشگاه کردستان با معدل18
زبانم متوسطه و تازه میخام شرو کنم
یک مقاله ISI دارم.
 از دوستانی که تا حالا اقدام کردن یا کسی رو میشناسن امکان داره  با این وضعیت تحصیلی تو کانادا بهم فان بده؟
اگه شما بخواید چندتا دانشگاه پیشنهاد بدید( چه استرالیا چه اروپا و چه کانادا) کدوما رو پیشنهاد می دید؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین baran0f
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-07-2014, 02:04 PM
با سلام . من لیسانس در رشته ی مهندسی برق مخابرات از دانشگاه سراسری قزوین با معدل 14.50 هستم و فوق لیسانس در دانشگاه امیرکبیر با معدل 17 و نمره ایلتس 8. لطفا بهم بگید امکان گرفتن فاند از دانشگاه های کانادا برام وجود داره؟ احتمال کدوم کشور بیشتره؟ممنون
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

22-07-2014, 02:31 PM (آخرین تغییر در ارسال: 22-07-2014, 02:32 PM توسط saaaaam.)
(22-07-2014, 02:04 PM)'baran0f' نوشته: با سلام . من لیسانس در رشته ی مهندسی برق مخابرات از دانشگاه سراسری قزوین با معدل 14.50 هستم و فوق لیسانس در دانشگاه امیرکبیر با معدل 17 و نمره ایلتس 8. لطفا بهم بگید امکان گرفتن فاند از دانشگاه های کانادا برام وجود داره؟ احتمال کدوم کشور بیشتره؟ممنون

سلام دوست خوب
از نظر معدل شرایط بدی نداری فقط نمی دونم چرا یک مقاله نداری؟
با فرض داشتن حداقل یک مقاله + پیدا کردن استاد بنظر من بر اساس نتایج پذیرش در 2 سال اخیر دانشگاه های زیر شانس داری:
1- Dalhousie University 
2-University of Toronto
3- Ecole du Technologie Superieure
4- Memorial University of Newfoundland
5- ETS (ecole du technologie superiour
6- Concordia
7- university of windsor
با اینکه میگن جی ار ای اهمیت نداره ولی در بین اشخاصی که بورس شدن اکثریت نمره جی ار ای بالای 310 فرستاده بودند 
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین nanock
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

22-07-2014, 08:37 PM
سلام،1- 15.37 معدل کارشناسی  ، حوالی16 هم ارشد شاید هم بیشتر شد(هنوز همه نمره هام نیومده)
2- الکترونیک ارومیه
3-زبان اکتبر امتحان میدم ولی شما 90 به بالا فرض کن
4- دوتا کنفرانس معتبر و یه ژورنال نیمه معتبر همه اش چاپ + 3تا آماده سابمیت(هر سه ژورنال خوب فرض کن)
 شانسم رو واسه دکترای دانشگاههای واترلو + آلبرتا + سایمون فریزر + مک گیل میخواستم بدونم
ممنون
Do not predict the future, try to shape the future
نقل قول  

آفلاین nnasrin
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-07-2014, 06:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-07-2014, 06:43 PM توسط nnasrin.)
بچه ها هفته پیش یه استادی از آلبرتا جواب ایمیلم رو داد و گفت که backgroundخوبی داری و ازم چند تا مقاله چاپ شده م رو خواست. براش که فرستادم گفت که من بهت soon خبر میدم. البته بعدشم پرسید معدل کارشناسی و ارشدت رو بگو.
منم دیگه ترجمه ریزنمراتم رو واسش فرستادم. تا حالا جوابم رو نداده. عادیه؟ بهش ایمیل نزنم پیگیر شم؟
همش میگم شاید معدل کارشناسی م بد بوده کلا بی خیال شده. کارشناسی 14.59، ارشد 17.86 
البته رزومه م خوب هست. 5 تا مقاله آی اس آی. یه چپتر از یه کتاب و 9 کنفرانس داخلی و خارجی
نقل قول  

آفلاین hussen
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-07-2014, 11:51 AM
سلام لطفا بگید من چقدر شانس گرفتن فول فاند اکانادا دارم
1- معدل کارشناسی 16.11 ،  ارشدم هنوز تموم نشده و پایان نامم رو میخوام دفاع کنم معدل ارشدم تا اینجا 18.20
2- دانشگاه تو مقطع کارشناسی: دانشگاه تبریز، کارشناسی ارشد: دانشگاه تهران_ رشته: مکانیک ماشین های کشاورزی
3- زبانم در حد upper intermediate هستش ولی هنوز امتحان زبان ندادم
4- یک مقاله داخلی دارم و یه دونه هم خارجی میتونم داشته باشم که دارم می نویسمش
5- سه تا ثبت اختراع دارم و دو تا تاییدیه اختراع از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی . مخترع سطح سه بنیاد ملی نخبگان هستم
6- برای مقطع دکترا میخوام اقدام کنم
خیلی ممنونن از راهنماییتون

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
31-07-2014, 03:04 PM
غیر ممکن نیست ولی یک مقدار معدل کارشناسی تون می بایست بالاتر باشه. برای دانشگاه هایی مثل اتاوا، کویینز، وسترن و کنکوردیا شانس بیشتری دارین. بهتره زبان تون رو به 100 برسونید.
(22-07-2014, 08:37 PM)'nanock' نوشته: سلام،1- 15.37 معدل کارشناسی  ، حوالی16 هم ارشد شاید هم بیشتر شد(هنوز همه نمره هام نیومده)
2- الکترونیک ارومیه
3-زبان اکتبر امتحان میدم ولی شما 90 به بالا فرض کن
4- دوتا کنفرانس معتبر و یه ژورنال نیمه معتبر همه اش چاپ + 3تا آماده سابمیت(هر سه ژورنال خوب فرض کن)
 شانسم رو واسه دکترای دانشگاههای واترلو + آلبرتا + سایمون فریزر + مک گیل میخواستم بدونم
ممنون

معدل کارشناسی تون خیلی برای این دانشگاه مناسب نیست و دانشگاه ها هم به هر حال یک قوانینی دارند که استادها نمی تونند خیلی روی اونها اعمال سلیقه کنند. ولی اگر استاد از کار شما واقعا خوشش بیاد و شما رو انتخاب کنه به نظرم می تونه در نهایت شما رو برداره. شاید بد نباشه یک هفته ای که گذشت یک ایمیل یادآوری بزنید و نظرشون رو در مورد مقاله هاتون جستجو بشین. اگر مشکلی از نظر معدل تون باشه که بهتون میگن (به نظرم نیازی نیست خودتون به صورت مستقیم بهش اشاره کنید).
(28-07-2014, 06:40 PM)'nnasrin' نوشته: بچه ها هفته پیش یه استادی از آلبرتا جواب ایمیلم رو داد و گفت که backgroundخوبی داری و ازم چند تا مقاله چاپ شده م رو خواست. براش که فرستادم گفت که من بهت soon خبر میدم. البته بعدشم پرسید معدل کارشناسی و ارشدت رو بگو.
منم دیگه ترجمه ریزنمراتم رو واسش فرستادم. تا حالا جوابم رو نداده. عادیه؟ بهش ایمیل نزنم پیگیر شم؟
همش میگم شاید معدل کارشناسی م بد بوده کلا بی خیال شده. کارشناسی 14.59، ارشد 17.86 
البته رزومه م خوب هست. 5 تا مقاله آی اس آی. یه چپتر از یه کتاب و 9 کنفرانس داخلی و خارجی

معدل هاتون خیلی خوبه و به نظرم می تونید از دانشگاه هایی که رتبه جهانی حدود 50 تا 200 دارند پذیرش بگیرید. بیشتر وقت تون رو روی زبان بگذارید که به سطح 7.0 برسونید و ترجیحا یکی از مقاله تون رو هم در مجله های ISI منتشر کنید که رزومه تون قوی تر باشه.
(31-07-2014, 11:51 AM)'hussen' نوشته: سلام لطفا بگید من چقدر شانس گرفتن فول فاند اکانادا دارم
1- معدل کارشناسی 16.11 ،  ارشدم هنوز تموم نشده و پایان نامم رو میخوام دفاع کنم معدل ارشدم تا اینجا 18.20
2- دانشگاه تو مقطع کارشناسی: دانشگاه تبریز، کارشناسی ارشد: دانشگاه تهران_ رشته: مکانیک ماشین های کشاورزی
3- زبانم در حد upper intermediate هستش ولی هنوز امتحان زبان ندادم
4- یک مقاله داخلی دارم و یه دونه هم خارجی میتونم داشته باشم که دارم می نویسمش
5- سه تا ثبت اختراع دارم و دو تا تاییدیه اختراع از سازمان پژوهش های علمی و صنعتی . مخترع سطح سه بنیاد ملی نخبگان هستم
6- برای مقطع دکترا میخوام اقدام کنم
خیلی ممنونن از راهنماییتون

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین amir111
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-08-2014, 12:30 AM
سلام
من دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی از دانشگاه دولتی با معدل 16 هستم
لیسانس الکترونیک دانشگاه ازاد تهران جنوب با معدل 15.7
ielts هم تا سال دیگه میگیرم
2تا هم مقاله submit شده در elsevier دارم
ایا شانسی برای مقطع دکترا در یک دانشگاه متوسط کانادا البته با فاند دارم؟
نقل قول  

آفلاین ppositiveenergy
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-08-2014, 08:37 PM
سلام.من رشته ام کامپیوتره.
لیسانس ازاد معدل 16.70
ارشد آزاد معدل 18.54
دو تا آی اس آی
ایلتس 6
تز ارشد رو پردازش زبان طبیعی یا همون  nlp  کار کردم.میخوام بدونم که چه طور باید پذیرش بگیرم از کانادا؟
چه قسمت از سایت ها شرایط اپلای را اعلام کردند.؟
کمک کنید.

دوستان به نظرتون با توجه به شرایط بالا چه مقدار فاند بهم تعلق میگیره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... 109 بعدی »