29-07-2014, 09:36 PM
(29-07-2014, 08:37 PM)'mahyarelc' نوشته:بدون شک صحبت مستقیم با استادها اثر گذاری بیشتری از ایمیل داره. شما میتونید دقیق در مورد ریسرچ اونها اطلاعات بدست بیارین و تا حدودی برای استاد مورد نظر ذهنیت در مورد خودتون ایجاد کنید. البته این به این معنی نیست که حتما جواب مثبت بگیرید.
شما ویزای امریکا رو گرفتید؟ اگر گرفتید که میتونه برای دفعه بعد اثر مثبت داشته باشه ولی باز همه چیز رو تضمین نمیکنه. چون شما برای درس خوندن میخواین برین (دفعه دوم) مدارکتون شاید با ریزبینی بیشتری بررسی بشه و اینکه درس خوندن در خود رشته مکانیک هم - که همونطور که گفتم جزو رشته دهای حساس هست - این بار بررسی میشه و اینکه میخواین در امریکا روی چه موضوعی کار کنید.
برحال به عنوان یک پیشنهاد به نظرم بد نیست در کنار امریکا یکی دو کشور دیگه رو در نظر دشاته باشید که اگر برای ویزا مشکلی بوجود امد گزینه های دیگه ای هم داشته باشید.
نه هنوز نگرفتم. چکیده مقاله رو فرستادم. گفتن بعد از اینکه قبول شد دعوت نامه میفرستن و من باید اون دعوت نامه رو ببرم سفارت تا ویزامو بگیرم. فکر میکنید مشکلی پیش بیاد؟ البته شما قبلا لطف کردید و سوالات منو جواب دادید و من به هیچ عنوان قصد اضافه گویی ندارم.
در هر صورت واقعا ممنون و سپاسگذارم.
در هر صورت واقعا ممنون و سپاسگذارم.