(27-07-2014, 11:01 PM)'Dr.Ahf' نوشته: سلام دوستان.
من یه ترم دیگه پزشکی رو تموم میکنم.
معدل دیپلم:19.31 -تیزهوشان بودم.
دانشگاه تبریز :معدل تا اینجا:16.57
آیلتس 7/5
و...
میخوام واسه تخصص برم.
اولویتی هم ندارم.کشور اروپایی از خوب به بد...
اگه وضعیتم بده با چه چیزایی میتونم وضعمو بهتر کنم؟
آیا همگام با تحصیل میشه کار کرد و هزینه های زندگی رو در آورد؟
سلام و خوش آمدین
پزشکی شامل طرح اجباری هست که احتمالا چون نرفتین سربازی اون دو سال سربازی در فالب طرح محسوب خواهد شد. شما باید اول از آموزش بپرسید و تکلیف آزاد کردن مدرک دکترای حرفه ای رو معلوم کنید چون مدرک موقت نمی خوان بلکه دانشنامه رو باید در دانشگاه مقصد تحویل بدین. معدل دیپلم نیاز نیست ولی معدل دکترای حرفه ای لازمه که خوبه خوشبختانه. نمره زبانتونم عالیه. فقط چیزی که هست اینه که معمولا اروپایی ها با مدرک دکترای حرفه ای و این شیوه خواندن پزشکی ما مشکل دارند. معمولا یک لیسانس علوم پایه پزشکی مثل بیو می خونن بعد میرن پزشکی می خونن. در آمریکا هم کمابیش همینه ولی مدرک پزشکی ایران را قبول دارند. در آمریکا لیسانس علوم پایه پزشکی میگیرین و بعد میرین پزشکی و یا حداقل به عنوان یک دانشجوی بین المللی باید یکسال رو در یک مدرسه علوم پایه آمریکایی بگذرونید و بعد به مدارس پزشکی آمریکا برسید. این لینک USNEWS مفید هست که توصیه می کنم مطالعه کنید. ضمنا اطلاعات بیشتر رو از استاداتون و یا حتی پزشکان متخصصی که در شهرتون هستن و در اروپا و آمریکا درس خوندن بپرسید و اطلاعاتتون رو اینجا قرار بدین.
پزشکی شامل طرح اجباری هست که احتمالا چون نرفتین سربازی اون دو سال سربازی در فالب طرح محسوب خواهد شد. شما باید اول از آموزش بپرسید و تکلیف آزاد کردن مدرک دکترای حرفه ای رو معلوم کنید چون مدرک موقت نمی خوان بلکه دانشنامه رو باید در دانشگاه مقصد تحویل بدین. معدل دیپلم نیاز نیست ولی معدل دکترای حرفه ای لازمه که خوبه خوشبختانه. نمره زبانتونم عالیه. فقط چیزی که هست اینه که معمولا اروپایی ها با مدرک دکترای حرفه ای و این شیوه خواندن پزشکی ما مشکل دارند. معمولا یک لیسانس علوم پایه پزشکی مثل بیو می خونن بعد میرن پزشکی می خونن. در آمریکا هم کمابیش همینه ولی مدرک پزشکی ایران را قبول دارند. در آمریکا لیسانس علوم پایه پزشکی میگیرین و بعد میرین پزشکی و یا حداقل به عنوان یک دانشجوی بین المللی باید یکسال رو در یک مدرسه علوم پایه آمریکایی بگذرونید و بعد به مدارس پزشکی آمریکا برسید. این لینک USNEWS مفید هست که توصیه می کنم مطالعه کنید. ضمنا اطلاعات بیشتر رو از استاداتون و یا حتی پزشکان متخصصی که در شهرتون هستن و در اروپا و آمریکا درس خوندن بپرسید و اطلاعاتتون رو اینجا قرار بدین.
اطلاعات دیگه ای به دست آوردم که بد نیست اینجا بذارم:دانشجویان علاقمند به ورود به دانشکده های پزشکی معمولا برای دوره تحصیل کارشناسی خود، رشته های عمومی مانند علوم تجربی (Science)، حرکت شناسی (Kinesiology) و رونشناسی (Psychology) را انتخاب می نمایند.دانشجویان مقطع لیسانس پس از سال سوم باید در آزمون سراسری پزشکی (Medical College Admission Test) که به نام MCAT نیز شناخته می شود، ثبت نام کرده و در صورت موفقیت در این آزمون، وارد دانشکده پزشکی، دندانپزشکی؛ و یا داروسازی خواهد گردید. در این حال دانشجویان پس از چهار تا پنج سال تحصیل در دانشکده های پزشکی، مدرک خود را دریافت می کنند. بالا بودن معدل سال های تحصیل در مقطع کارشناسی و رزومه قوی از سایر عوامل قبولی در دانشکده های پزشکی می باشد.
شرایط اخذ پذیرش برای رشته های لیسانس مرتبط با پزشکی:برای تحصیل در رشته های پزشکی در کانادا و آمریکا، متقاضی باید ابتدا از یک دوره کارشناسی پذیرش بگیرد. شرایط پذیرش در این رشته های به صورت زیر است:
- معدل بالای 15 دیپلم و پیش دانشگاهی
- مدرک زبان انگلیسی آیلتس با نمره 6.5 یا تافل کامپیوتری با نمره 100
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم