26-07-2014, 07:26 AM
(25-07-2014, 10:49 PM)'vahid_dadaism' نوشته: سلام
من لیسانس نرم افزار از دانشگاه دولتی ارومیه با معدل 13.99
فوق لیسانس انفورماتیک پزشکی(دانشجوی ترم آخر) از دانشگاه تربیت مدرس تهران معدل 16
7 سال سابقه کار تو حوزه نرم افزار
آیلتس 6(Reading 7, Speaking 7, Writting 5.5, Listening 5)
4 مقاله کنفرانس
1 مقاله ISI
1 مقاله داخلی
دارم. میخام ببینم شانس گرفتن پذیرش (در صورت امکان با فول فاند) از دانشگاه های مختلف کشورهای مختلف در مقطع دکتری رشته فناوری اطلاعات یا مهندسی کامپیوتر یا انفورماتیک سلامت رو چقدر دارم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مرسی
سلام دوست عزیز
با توجه به نمره اورال شما در زبان من در اروپا دانشگاه لاپرنتا را پیشنهاد می دهم بطور خاص پیگیری کنید که در فنلاند هست و دانشگاه کپنهاگ در دانمارک که برای پوزیشن های دکتری فقط مدرک فوق لیسانس و در بسیاری از موارد نمره زبان لازم ندارد را پیشنهاد می کنم
شاد باشی
با توجه به نمره اورال شما در زبان من در اروپا دانشگاه لاپرنتا را پیشنهاد می دهم بطور خاص پیگیری کنید که در فنلاند هست و دانشگاه کپنهاگ در دانمارک که برای پوزیشن های دکتری فقط مدرک فوق لیسانس و در بسیاری از موارد نمره زبان لازم ندارد را پیشنهاد می کنم
شاد باشی
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]