25-07-2014, 02:41 AM
(24-07-2014, 02:09 PM)'saman salavati' نوشته: سلام دوستان
من کاردانیم رو از دانشگاه دولتی گرفتم و روزانه،ولی کارشناسیم رو از غیر انتفاعی دارم میگیرم،برای آزاد سازی مدرکم باید پول بدم؟؟؟؟واینکه برای یک پاییز سال آینده میخوام برم آمریکا برای ارشدم و با استادم صحبت کردم،باید برای سربازی چیکار کنم که پاییز سال اینده آماده بشم....خواهشا راهنماییم کنید...ممنون
سلام دوست من؛
دوست بزرگوار شما برای مدرک کارشناسیتون چون در حین دوره ی تحصیل بابت خدمات آموزشی شهریه پردداخت کردید نتیجتا تعهد خدمت رایگان ندارید و نیازی به تقبل هزینه برای آزاد کردن اون نیست.
منتها برای مدرک کاردانی شما چون شما از خدمات آموزشی رایگان بهره مند شدید، تعهد خدمت رایگان دارید که در نتیجه مدرک کاردانی شما آزاد نیست که در صورتی که بخواید مدرکتون رو از طریق پرداخت هزینه، آزاد کنید میتونید از اطلاعات این تاپیک استفاده کنید.
در مورد قسمت دوم سوالتون، بهتره که سوال مورد نظرتون رو در این انجمن مطرح بفرمائید دوست بزرگوارم.
موفق باشید
دوست بزرگوار شما برای مدرک کارشناسیتون چون در حین دوره ی تحصیل بابت خدمات آموزشی شهریه پردداخت کردید نتیجتا تعهد خدمت رایگان ندارید و نیازی به تقبل هزینه برای آزاد کردن اون نیست.
منتها برای مدرک کاردانی شما چون شما از خدمات آموزشی رایگان بهره مند شدید، تعهد خدمت رایگان دارید که در نتیجه مدرک کاردانی شما آزاد نیست که در صورتی که بخواید مدرکتون رو از طریق پرداخت هزینه، آزاد کنید میتونید از اطلاعات این تاپیک استفاده کنید.
در مورد قسمت دوم سوالتون، بهتره که سوال مورد نظرتون رو در این انجمن مطرح بفرمائید دوست بزرگوارم.
موفق باشید

Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam