عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
تعهد خدمت رایگان (مخصوص دانشجویان دولتی)

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تعهد خدمت رایگان (مخصوص دانشجویان دولتی)
آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-07-2013, 07:01 PM
سلام دوستان
كسي هست كه تازگي مدرك رو با وثيقه آزاد كرده باشه، يا به هر حال خبر جديد در اين مورد داشته باشه؟ يكي از دوستاي من امروز رفته بود وزارت علوم، كلاً منكر اين شده بودن كه همچين كاري مي شه كرد!!
نقل قول  

آفلاین H3NGAM3H
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

20-11-2013, 11:46 AM
مدرک پیام نور که نیاز به آزادسازی نداره ؟ آخه ما شهریه پرداخت میکردیم

برای ارشد اگه دو انتخاب روزانه و شبانه داشته باشیم برای آزادسازی راحت پیشنهاد شرکت توی چه دوره ای رو میدید ؟
نقل قول  

آفلاین pooya mg
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-05-2014, 04:14 PM
سلام مهندس جان.خسته نباشید.من کارشناسی رو در دانشگاه ازاد تمام کردم.در کنکور سراسری هم با رتبه 9 از دانشگاه شهر خودم ارومیه(منطقه2) دوره ارشد را تمام کردم و بعد از اتمام ارشد 18 ماه خدمت سربازی کردم.تعهد به خدمت من با این حساب میشه 4 سال.حالا من میتونم با تغییر منطقه خودم به 1با توجه به رتبم اونو به 2سال کاهش بدم؟و همچنین بعد کاهش اون به دو سال با توجه به اینکه 18 ماه خدمت سربازی کردم عملا تعهد به خدمت من میمونه 6 ماه و باید هزینه اون 6 ماه رو بدم.ایا استدلالم درست بود یا اشتباه میکنم؟ممنونم
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-05-2014, 06:15 PM
(09-05-2014, 04:14 PM)'pooya mg' نوشته: سلام مهندس جان.خسته نباشید.من کارشناسی رو در دانشگاه ازاد تمام کردم.در کنکور سراسری هم با رتبه 9 از دانشگاه شهر خودم ارومیه(منطقه2) دوره ارشد را تمام کردم و بعد از اتمام ارشد 18 ماه خدمت سربازی کردم.تعهد به خدمت من با این حساب میشه 4 سال.حالا من میتونم با تغییر منطقه خودم به 1با توجه به رتبم اونو به 2سال کاهش بدم؟و همچنین بعد کاهش اون به دو سال با توجه به اینکه 18 ماه خدمت سربازی کردم عملا تعهد به خدمت من میمونه 6 ماه و باید هزینه اون 6 ماه رو بدم.ایا استدلالم درست بود یا اشتباه میکنم؟ممنونم

دوره ارشد که منطقه ای نیست و فقط برای دوره کارشناسی تقسیم مناطق داریم
نقل قول  

آفلاین pooya mg
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-05-2014, 07:08 PM
گفتین دوره ارشد منطقه ای نیست.پس بنابراین تعهد به خدمت من در دوره ارشد 2 ساله در دانشگاه ارومیه(منطقه2)چند ساله؟همون 2 سال؟اگه اینطور باشه که فقط 6 ماه تعهد به خدمت دارم من.ممنون که وقت میزارین
نقل قول  

آفلاین saman salavati
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-07-2014, 02:09 PM
سلام دوستان
من کاردانیم رو از دانشگاه دولتی گرفتم و روزانه،ولی کارشناسیم رو از غیر انتفاعی دارم میگیرم،برای آزاد سازی مدرکم باید پول بدم؟؟؟؟واینکه برای یک پاییز سال آینده میخوام برم آمریکا برای ارشدم و با استادم صحبت کردم،باید برای سربازی چیکار کنم که پاییز سال اینده آماده بشم....خواهشا راهنماییم کنید...ممنون
نقل قول  

آفلاین pama
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-07-2014, 02:41 AM
(24-07-2014, 02:09 PM)'saman salavati' نوشته: سلام دوستان
من کاردانیم رو از دانشگاه دولتی گرفتم و روزانه،ولی کارشناسیم رو از غیر انتفاعی دارم میگیرم،برای آزاد سازی مدرکم باید پول بدم؟؟؟؟واینکه برای یک پاییز سال آینده میخوام برم آمریکا برای ارشدم و با استادم صحبت کردم،باید برای سربازی چیکار کنم که پاییز سال اینده آماده بشم....خواهشا راهنماییم کنید...ممنون

سلام دوست من؛
دوست بزرگوار شما برای مدرک کارشناسیتون چون در حین دوره ی تحصیل بابت خدمات آموزشی شهریه پردداخت کردید نتیجتا تعهد خدمت رایگان ندارید و نیازی به تقبل هزینه برای آزاد کردن اون نیست.
منتها برای مدرک کاردانی شما چون شما از خدمات آموزشی رایگان بهره مند شدید، تعهد خدمت رایگان دارید که در نتیجه مدرک کاردانی شما آزاد نیست که در صورتی که بخواید مدرکتون رو از طریق پرداخت هزینه، آزاد کنید میتونید از اطلاعات این تاپیک استفاده کنید.

در مورد قسمت دوم سوالتون، بهتره که سوال مورد نظرتون رو در این انجمن مطرح بفرمائید دوست بزرگوارم.
موفق باشید Smile
                           Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep  A.P.J.Abdul Kalam
نقل قول  

آفلاین civilnima
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-09-2015, 10:42 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-09-2015, 10:46 AM توسط civilnima.)
(10-09-2015, 06:38 AM)blur نوشته: برای اینکه  از ۹۲ به بعد هنوز مشخص نشده. ضمنا عموما و بصورت کلی‌ هزینه شهریه شبانه‌ کمتر از هزینه آزادسازی مدرک روزانه همون ورودی هست. اما روزانه ها می‌تونن با روش کاریابی یا ارائه سابقه کار هم آزاد کنن.
  لینک

ممنون بابت پاسخ، فقط من بخش نامه سابقه بیمه روخوندم متوجه نشدم برای کارشناسی و ارشد چه قدر باید سابقه داشته باشیم ؟ و کلا اطلاعات کامل در این زمینه رو میخواستم 
با تشکر
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
10-09-2015, 04:30 PM
(10-09-2015, 10:42 AM)civilnima نوشته: ممنون بابت پاسخ، فقط من بخش نامه سابقه بیمه روخوندم متوجه نشدم برای کارشناسی و ارشد چه قدر باید سابقه داشته باشیم ؟ و کلا اطلاعات کامل در این زمینه رو میخواستم 
با تشکر

تو همون لینک وزارت علوم تمامی اطلاعات وجود داره. ولی بطور کلی برای دوره کارشناسی ارشد و همین طور کارشناسی تنها در صورتیکه منطقه یک بوده باشید یک برابر طول دوران تحصیل و در دوره کارشناسی اگر منطقه دو یا سه بوده باشین دو برابر طول تحصیل تعهد خدمت دارید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین perfect1373
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-11-2015, 09:37 PM
با سلام
من دانشجوی کارشناسی ترم7هستم که رزومم خوبه و میخوام برا ارشد برم.سربازی هم نرفتم.بعد فارغ التحصیلی هیچ راهی نداره که بدون پرداخت پول مدرکمو آزاد کنم؟؟؟حتما باید سربازی رو رفته باشم تا بتونم از روش کاریابی استفاده کنم؟یعنی همه کسایی که تو شریف و تهران درس میخونن پول آزاد کردن مدرکو میدن؟
یه سوال دیگه:تو روش کاریابی اگه توی بازه 6 ماهه کار واسم پیدا شد باید چکار کنم؟قبول نکردن این کار چه عواقبی داره؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »