21-07-2014, 05:04 PM
(21-07-2014, 04:39 PM)'saaaaam' نوشته:سلام دوست خوب
1- collegio carlo alberto این کالج فقط بورس شهریه دارد و امسال من و یکی از دوستانم به ترتیب 50 و 25 درصد بورس شهریه شدیم حلا شهریه 15000 یورو بود و من باید 7500 یورو می پرداختم با توجه به اینکه کالج هست و در لیست وزارت علوم هم نیست من توسیه نمی کنم. شانس پذیرش بالایی داری و بنظر من شهریه حداقل 50 تا 75% ویو می شوید
2-Nova business school جزو دانشگاه های معتبر پرتقال از نظر وزارت علوم نیست و شهریه هم دارد بشرح زیر:The fee for a Nova Masters Program in Economics, Finance and Management is € 8,502 for 3 academic semesters.3- دانشگاه اولو فنلاند تا این لحظه ندیدم ایرانی پذیرش گرفته باشد در رشته فایننس ولی پیشنهاد می کنم به رشته های: Financial and Management Accounting and International Business Management بیشتر فکر کنید تا رشته فایننس . در مورد شانس پذیرش شما شخصا معتقدم شانس خوبی داری بشرطی که مباحث مربوط به نفت را از رزومه خودت حذف کنید.همانطور که می دانید این دانشگاه بورس شهریه می دهد و هنوز مشخص نیست برای سال بعد هم این وضعیت وجود دارد یا خیر.
Additional semesters cost € 1,417 (maximum of 3)
4-University of Rome Tor Vergata اگر منظور شما این دانشگاه ایتالیا هست که بسیار معتبر و از نظر وزارت علوم جزو دانشگاهها و مراكز آموزش عالي، گروه دو (خوب) طبقه بندی شده است ولی من با مرور سایتش موفق نشدم اطلاعات زیادی بدست بیاورم
5- در مورد اسپانیا دانشگاه ها و کالج های معتبر نظیر IE Business School که بنظر من با داشتن جی ار ای شانس خوبی دارید مورد تایید وزارت علوم نیز هست و دوستان من سال 2010 این دانشگاه تحصیل کردند و الان در یکی از بانکهای معتبر اسپانیا سمت بالایی دارند
ممنونم از راهنمایی هاتون
چند تا سوال دیگه داشتم
-توی رنکینگ فایننشال تایمز دانشگاه nova رنک بالایی داره چطور توی لیست وزارت علوم نیست؟ یعنی نمیتونم اجازه خروج بگیرم اگر پذیرفته بشم؟
-توی پذیرفته شده های امسال دانشگاه oulu یک نفر به اسم "امیرحسین مباشر" هست. ایرانی نیست ایشون؟
-شما چند بار تاکید کردید ک مسائل نفت رو از رزومم در بیارم این تاکید فقط برای فنلانده یا تمام کشور های اروپایی؟(دلیل لینکه اینو میپرسم اینه ک موضوع مقاله در دست تالیفم با یکی از اساتید ب نظرم شانس ISI شدن با ایمپکت 1.5-2.5 رو داره)
-دانشگاه IE اگر که gre داشته باشم شانس با فاند دارم یا فقط پذیرش؟ حداقل gre چقد باشه؟ به نظرتون با حدود 1 ماه میتونم به این حد برسم؟ من رتبه کارشناسیم 2900 ریاضی منطقه 1 بوده ریاضیم خوبه برای بخش Quantitative. برای وربال میتونم چند بیارم به نظرتون با حدود 1 ماه فرصت؟
- درباره بقیه کشور ها، اسکاندیناوی ،انگلیس یا هلند چقدر شانس دارم؟
-برای رشته اقتصاد چطور؟
چند تا سوال دیگه داشتم
-توی رنکینگ فایننشال تایمز دانشگاه nova رنک بالایی داره چطور توی لیست وزارت علوم نیست؟ یعنی نمیتونم اجازه خروج بگیرم اگر پذیرفته بشم؟
-توی پذیرفته شده های امسال دانشگاه oulu یک نفر به اسم "امیرحسین مباشر" هست. ایرانی نیست ایشون؟
-شما چند بار تاکید کردید ک مسائل نفت رو از رزومم در بیارم این تاکید فقط برای فنلانده یا تمام کشور های اروپایی؟(دلیل لینکه اینو میپرسم اینه ک موضوع مقاله در دست تالیفم با یکی از اساتید ب نظرم شانس ISI شدن با ایمپکت 1.5-2.5 رو داره)
-دانشگاه IE اگر که gre داشته باشم شانس با فاند دارم یا فقط پذیرش؟ حداقل gre چقد باشه؟ به نظرتون با حدود 1 ماه میتونم به این حد برسم؟ من رتبه کارشناسیم 2900 ریاضی منطقه 1 بوده ریاضیم خوبه برای بخش Quantitative. برای وربال میتونم چند بیارم به نظرتون با حدود 1 ماه فرصت؟
- درباره بقیه کشور ها، اسکاندیناوی ،انگلیس یا هلند چقدر شانس دارم؟
-برای رشته اقتصاد چطور؟