شما به جزئیات بیماری اشاره نکردین ولی در بند 20 بخش شش اشاره شده که هر گونه عمل جراجی روی ستون فقرات (به جز نسج نرم) در موارد حاد شش ماه معافیت موقت داده میشه تا مراحل درمان طی بشه و در مواردی که اختلال عملکردی واضخ داشته باشه به معافیت دائم منجر میشه و در مواردی که بدون اختلال عملکردی واضح باشه معافیت از رزم شاملش میشه که از این نظر با توجه به اینکه عمل شما قدیمی بوده شامل شش ماه موقت نمیشه و باید دید این بی حسی پوستی که در زانو به پایین وجود داره رو اختلال عملکردی واضح (معافیت دائم) به حساب میارن یا غیر واضح (معاف از رزم).
از طرف دیگه در بندهای ابتدایی اشاره شده که مشکلات هرنی دیسکال که حالت پیشرفته و شدید داشته باشه به معافیت دائم و شکل های خفیف اون به معافیت رزم منجر میشه. با توجه به اینکه عمل جراحی کردین فرض رو بر این می گذاریم که مشکل جدی بوده در این صورت با توجه به عوارض نسبی هم که در زانو به پایین مشهود هست شانس معافیت تون خیلی بالاست.
طبق آیین نامه جدید در صورتی که طول مدت تحصیل روی بیماری موردنظر تاثیر نداشته باشه می تونید در زمان تحصیل هم برای معافیت پزشکی اقدام کنید که در مورد شما هم اینطور به نظر می رسه.
از طرف دیگه در بندهای ابتدایی اشاره شده که مشکلات هرنی دیسکال که حالت پیشرفته و شدید داشته باشه به معافیت دائم و شکل های خفیف اون به معافیت رزم منجر میشه. با توجه به اینکه عمل جراحی کردین فرض رو بر این می گذاریم که مشکل جدی بوده در این صورت با توجه به عوارض نسبی هم که در زانو به پایین مشهود هست شانس معافیت تون خیلی بالاست.
طبق آیین نامه جدید در صورتی که طول مدت تحصیل روی بیماری موردنظر تاثیر نداشته باشه می تونید در زمان تحصیل هم برای معافیت پزشکی اقدام کنید که در مورد شما هم اینطور به نظر می رسه.
(19-07-2014, 06:20 PM)'amiroww' نوشته: سلام ، من در بهمن ماه 90 - در بیمارستان دی دیسک L4-5 جراحی کردم و بعد از عمل پایه چپ من از زانو به پایین دارای بی حسی پوستی می باشد و هنوز هم یک دیسک دیگر دارم که در حالت خفیف هست ، می خواسنم بدونم معاف میشوم ؟
و شنیدم قانونی گذاشتن برای اینکه در حین تحصبل میشه برای معافیت پزشکی اقدام کرد
ممنون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -