(19-07-2014, 05:19 PM)'Amirali7' نوشته: با سلام من دانشجوی ترم 6 یا ( همان ترم 2 ) لیسانس ناپیوسته برق گرایش الکترونیک دانشگاه غیرانتفاعی سجاد مشهد هستم (کاردانی هم سجاد بودم) که همین یک هفته پیش به صنعتی ارتقا پیدا کرد ( با توجه به سایت www.sadjad.ac.ir میتوانید بررسی کنید ) من میخواهم برای ادامه تحصیل در گرایش کنترل یا الکترونیک به کانادا بروم و معدل کلم تا این ترم حدود 15.5 است ودر حال حاضر برای IELTS هم میخوانم از نظر مالی هم فقط میتوانم هزینه سربازیم را که 15 میلیون می باشد و هزینه رفتن را جور کنم و برای هزینه های داخل کشور کانادا و دانشگاههای پولی ندارم با این شرایط ایا میشود کاری کرد برای بدست اوردن هزینه های انجا یا تحصیلات لطفا به طور کامل راهنماییم کنید که اگر در کانادا نشود چه کشورهایی و چه دانشگاههایی با توجه به توضیحاتم توصیه میشود؟
(راستی معدل کاردانیم در همین دانشگاه 15.86 بود)
دوست خوبم
من چند پیشنهاد می دهم بعد برای شما ارزیابی می کنم با توجه به نتایج پذیرش کجا ها شانس بورس داری:
1- تمام تلاشت را انجام بده معدلت را تا جایی که ممکنه بالا ببری مثلا 16 به بالا چون برخی از دانشگاه های مثلا کانادا معدل لیسانس کمتر از 16.60 را برای بورس در نظر نمی گیرند
2- نمره ازمون زبان برای شما بسیار مهم هست ایلتس 7 و یا تافل بالای 90 توصیه اکید می شود
3- با توجه به اینکه معدل عالی نداری شرکت در ازمون جی ار ای و کسب نمره بالا خصوصا بالای 310 توصیه اکید می شود
اما در مورد شانس بورس:
الف) کانادا: دانشگاه های Université Laval - Carleton - Concordia
ب) امریکا: دانشگاه های Texas Tech - Akron - University of Hawaii -Umass Amherst - CSU - NDSU - Villanova University در این رشته جی ار ای الزامی هست
من چند پیشنهاد می دهم بعد برای شما ارزیابی می کنم با توجه به نتایج پذیرش کجا ها شانس بورس داری:
1- تمام تلاشت را انجام بده معدلت را تا جایی که ممکنه بالا ببری مثلا 16 به بالا چون برخی از دانشگاه های مثلا کانادا معدل لیسانس کمتر از 16.60 را برای بورس در نظر نمی گیرند
2- نمره ازمون زبان برای شما بسیار مهم هست ایلتس 7 و یا تافل بالای 90 توصیه اکید می شود
3- با توجه به اینکه معدل عالی نداری شرکت در ازمون جی ار ای و کسب نمره بالا خصوصا بالای 310 توصیه اکید می شود
اما در مورد شانس بورس:
الف) کانادا: دانشگاه های Université Laval - Carleton - Concordia
ب) امریکا: دانشگاه های Texas Tech - Akron - University of Hawaii -Umass Amherst - CSU - NDSU - Villanova University در این رشته جی ار ای الزامی هست
ج) ترکیه: دانشگاه Bogazici University
د)در اروپا هم شما دانشگاه های فنلاند و استونی شانس بالایی برای پذیرش بدون شهریه دارید
همه موارد فوق فقط پیشنهادی هستند
شاد باشید
د)در اروپا هم شما دانشگاه های فنلاند و استونی شانس بالایی برای پذیرش بدون شهریه دارید
همه موارد فوق فقط پیشنهادی هستند
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]