18-07-2014, 06:46 PM
(18-07-2014, 06:12 PM)'ahmadpashaei' نوشته:سلام.اوضاع شما در کل خوبه و تنها نکته منفی رزومه شما که دیگه نمیشه تغییرش داد معدل لیسانس هست. ولی اگر نکاتی رو بهبود بدین واقعا احتمال پذیرش در این دانشگاه ها وجود داره:
1- نمره GRE شما در بخش verbal بهتره 10 نمره بالاتر بره یا حداقل بالای 150 برسه و این برای شما قابل دستیابی هست واقعا. همچنین انشای شما باید به 4 برسه. این نمره واقعا رضایت بخش نیست با توجه به اون دو بخش دیگه. واقعا GRE ارزش وقت گذاشتن داره.
2- بهتره نمره آیلتس حداقل 7 بیارید تا همه جا بدون محدودیت بتونید اپلای کنید. 6.5 بیشتر رفع تکلیف هست و برای دانشگاه های خوب زیادی نمیتونید اپلای کنید.
3- پیدا کردن استاد برای شما اجباری هست اگر فاند می خواهید. خیلی باید زحمت بکشید و صبور باشید در ایمیل زدن به استادا.
4- SOP خوبی بنویسید و توصیه نامه های خوبی داشته باشید.
5- اگر می خواهید موفق بشید باید خیلی مقید به چند دانشگاه نباشید.سبد اپلای رو درست و حساب شده انتخاب کنید و در بازه های مختلف دانشگاه انتخاب کنید حتی تا رنک رشته ای 300. مهم باید فاند باشه.حتی به ارشد دوم با فاند هم فکر کنید.
ممنون از راهمنایتون
با استادای زیادی تماس گرفتم و کم و بیش میدونم کجا باید دنبال فاند باشم.
ارشد دوم هم چیزیه که گاهی بهش فکر می کنم ولی اگه یه جای تاپ باشه واقعا ارزش داره
بعید میدونم دیگه GRE بدم چون واقعا نفس گیره! و نمره رایتینگ هم عوموا به اطر دست خط واقعا داغونم بوده.
اکثرا به زندگی فکر می کنیم تا باز گشودن دروازه های علم! شاید مستر اپلی کردم و بعد از 2 سال تونستم یه جای خوب زندگی کنم ( اما واقعا وضعیت کار واسه مستر نمیدونم بهتره یا واسه دکتری).