18-07-2014, 12:52 AM
(17-07-2014, 08:32 PM)'Setare1' نوشته: سلام
از اینکه اطلاعاتتون رو در اختیار امثال من میذارید ممنونم
سوالی دارم در رابطه با مدرک کاردانیم
مدرک کاردانیم وضعیت خیلی بدی داره . ینی بد اندر بد . مثلا معدلم پایینه . 7 ترمه تموم کردم و واحد افتاده و حدفی زیاد دارم . اما کارشناسی وضعیتم خیلی خیلی بهتره و مغدلم بالاست . بنظرتون چطور میشه مدرک کاردانی رو مخفی کرد ؟ میشه ارایه ندادش ؟ اگه برای دکترا بخوام اقدام کنم و معدل ارشدم بالا باشه و وضعیتم خوب باشه ممکنه کاردانی رو نادیده بگیرن ؟
کجاها کمتر گیر میدن ؟
دوست خوبم خیلی خوش امدی به فروم
ببینید بیشتر دانشگاه ها معدلی از نمرات مقطع کاردانی و کارشناسی شما می گیرند و ان را در نظر می گیرند البته دانشگاه های امریکا و کانادا معمولا معدل 40 واحد یا 60 واحد اخر که میشه کارشناسی شما را مد نظر قرار می هند.
بنظر من شما با گرفتن معدل بالا در مقطع ارشد + انشاله نمره جی ار ای بالای 310 می توانید جبران کنید
ولی بطور خاص در کشورهای اسکاندیناوی مثلا دانشگاه کپنهاگ فقط ریز نمرات اخرین مقطع را برای پذیرش و بورس از شما می خواهد
به امید خدا نمره زبان را اماده کنید و برید به سوی دکتری
شاد باشید
ببینید بیشتر دانشگاه ها معدلی از نمرات مقطع کاردانی و کارشناسی شما می گیرند و ان را در نظر می گیرند البته دانشگاه های امریکا و کانادا معمولا معدل 40 واحد یا 60 واحد اخر که میشه کارشناسی شما را مد نظر قرار می هند.
بنظر من شما با گرفتن معدل بالا در مقطع ارشد + انشاله نمره جی ار ای بالای 310 می توانید جبران کنید
ولی بطور خاص در کشورهای اسکاندیناوی مثلا دانشگاه کپنهاگ فقط ریز نمرات اخرین مقطع را برای پذیرش و بورس از شما می خواهد
به امید خدا نمره زبان را اماده کنید و برید به سوی دکتری
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]