15-07-2014, 12:52 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 15-07-2014, 12:54 PM توسط ahmadpashaei.)
(15-07-2014, 12:22 PM)'sahelaram' نوشته: سلام
ليسانس نرم افزار از غيرانتفاعي سجاد مشهد با معدل 12/66 سال 80
فوق ليسانس نرم افزار از دانشگاه ازاد واحد امارات با معدل 17/24 سال 92
يك مقاله در كنفرانس بين المللي دارم
11 سال سابقه تدريس در دانشگاه ازاد
12 سال سابقه كار اداري در دانشگاه ازاد را هم دارم
شانسي براي دكترا با فاند در دانشگاههاي امريكا دارم ؟
ممنون از شما
سلام.راستش شرایط شما برای پذیرش یکم چالش برانگیزه چون شما مینیمم معدل لیسانس رو برای اکثر جاها ندارید و باید به دنبال گزینه هایی با رنک منطقی و متناسب باشید (حداقل برای آمریکای شمالی و اونم فول فاند).اینم در نظر بگیرید این سطح دانشگاه ها کلا منابع مالی و پروژه های بسیار کمتری دارند از دانشگاه های با رنک زیر 300و400 که بخوان به همه فاند بدن. سوابق تدریستون طبعا خوبه ولی خود سابقه کار به درد اپلای نمی خوره. اما برای شما تازه به ویزا که برسیم خیلی براشون مشکوک می زنه!! سن و سابقه کاری و دانشگاه ها (کلا رزومه شما) ممکن هست اونارو مشکوک کنه به اینکه هدفتون موندن و مهاجرت هست.باید حواستون به این مواردم باشه.ترجیحا اگر یکی دو مقاله خوب بدین و استادی پیدا کنید که هم فاند داشته باشه و هم شما رو بخواد کارتون خیلی راحت تر میشه. نهایتا شما باید در بخش های دیگه رزومه یعنی مقاله،نمره تافل و بخصوص GRE که برای آمریکا اجباری هم هست هرچی میتونید تلاش کنید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم